Connect with us
Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, primul mesaj public de la externarea din spital

Vedete

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, primul mesaj public de la externarea din spital

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a învins coronavirusul. Artistul s-a chinuit timp de trei săptămâni din cauza virusului nemilos care l-a țintuit la pat. Mihai a fost internat în spital și a avut nevoie de oxigen pentru că a făcut o formă gravă de coronavirus. Din fericire răul a trecut, iar artistul s-a întors în sânul familiei.

Ce le-a transmis Mihai Budeanu fanilor

La trei săptămâni după ce s-a infectat cu coronavirus și a fost internat în spital, Mihai Budeanu a învins. Membrul Trupei 3 Sud Est le-a scris fanilor un mesaj pe contul lui de Facebook prin care le-a transmis că a scăpat ne virus și s-a întors acasă în sânul familiei.

Cât timp a stat în spital, el a avut nevoie de oxigen, plasmă și tratamente de specialitate. Acum, Mihai Budeanu le-a transmis fanilor că a fost externat, este acasă și că se simte mult mai bine.

„Salutare oameni buni! De azi sunt acasă, iar starea mea de sănătate este tot mai bună de la o zi la alta. După aproape 3 săptămâni și ceva foarte grele, cu mult stres și emoții la Terapie Intensivă, pot sa zic că am învins.”, a scris Mihai Budeanu pe Facebook.

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a ținut să le mulțumească medicilor care l-au salvat și l-au pus pe picioare. În același timp, artistul le-a spus fanilor să aibă grijă de ei și de sănătatea lor. Mihai a spus că și-ar fi dorit să anunțe lansarea unei piese, sau orice altceva, dar că viața este încurcată și apar și astfel de greutăți.

Cântărețul le-a mulțumit medicilor de la Spitalului Municipal Medgidia, unde a stat internat și a fost tratat împotriva coronavirusului.

„Mulțumesc, de asemenea, medicilor și cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionut Vasilescu pentru aportul foarte important în salvarea vieții mele. Mai vreau să mulțumesc, bineînteles vouă, fanilor și prietenilor 3Sud Est care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet si v-ati rugat pentru binele meu.La final, dar nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc familiei mele, care a fost cea mai încercată”, a scris Mihai Budeanu pe Facebook.

Reamintim că membrul Trupei 3 Sud Est a făcut o formă gravă de coronavirus și a avut nevoie de intervenția medicilor. El a fost internat la Spitalul Medgidia timp de trei săptămâni în care a primit oxigen, transfuzie cu plasmă și tratament de specialitate.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top