Connect with us
Mihai de la 3 Sud Est se simte mai bine! Ce spun colegii lui despre starea cântărețului

Vedete

Mihai de la 3 Sud Est se simte mai bine! Ce spun colegii lui despre starea cântărețului

Mihai Budeanu din Trupa 3 Sud Est se simte mai bine. Artistul a reușit să depășească starea critică în care a fost timp de câteva zile din cauza infectării cu noul virus. Mihai Budeanu a fost internat la Spitalul Județean Medgidia cu probleme serioase de respirație.

Vești bune despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est

Vești bune pentru fanii 3 Sud Est. Mihai Budeanu a ieșit din starea de sănătate critică și se simte mai bine. Anunțul cu privire la starea de sănătate a cântărețului din Trupa 3 Sud Est a fost făcută de către colegii lui, pe pagina de Facebook a trupei.

”Dragi prieteni, starea de sănătate a lui Mihai se îmbunătățește. Credem că perioada critică a trecut, după mai multe zile dificile în terapie intensivă. Urmează recuperarea. Mulțumim pentru grija voastră și urările de bine!”, au scris membrii trupei 3 Sud Est.

Vestea infectării lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a picat ca un trăsnet pentru toți cunoscuții lui și pentru fanii trupei. Mihai a fost internat la Spitalul Județean Mangalia, după care a fost transferat la Spitalul din Medgidia.

Avea probleme de respirație și a fost internat pe secția de Terapie Intensivă a unității spitalicești.

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, declara, la acea vreme, un medic de la Spitalul din Mangalia, potrivit Focus Press.

Până astăzi, 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. În total 323.514 pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 9.005 cazuri noi de persoane infectate cu noul virus, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.338 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top