Connect with us
Mihai de la 3 Sud Est are coronavirus. Cântărețul este internat la ATI și are nevoie de plasmă

Vedete

Mihai de la 3 Sud Est are coronavirus. Cântărețul este internat la ATI și are nevoie de plasmă

Unul dintre membrii trupei 3 Sud Est s-a infectat cu coronavirus. Este vorba despre Mihai Budeanu care este internat acum la Spitalul Municipal Medgidia. Cântărețul în vârstă de 44 de ani este la Terapie Intensivă și are nevoie de plasmă.

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est are coronavirus

Mihai Budeanu a început să se simtă rău și a ajuns la Spitalul din Mangalia, care este suport spital COVID. Potrivit Observatornews, joi, 19 noiembrie, artistul a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia, iar starea lui de sănătate nu este foarte bună.

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

La acest moment, Mihai de la 3 Sud Est se află internat pe secția de Terapie Intensivă și are nevoie de o transfuzie cu plasmă.

Constanța intră în carantină

Vineri, 20 noiembrie 2020, la ora 20.00, Muncipiul Constanța intră în carantină. Potrivit Prefecturii Constanța, carantinarea municipiului Constanța a fost propusă și votată în CJSU, în urma unei analize de risc realizate de DSP Constanța, analiză avizată pozitiv și de Institutul Național de Sănătate Publică.

Măsura carantinării a fost luată după ce Municipiul Constanța a înregistrat, joi, o rată de infectare de 9,11 cazuri la mia de locuitori.

Este strict interzisă intrarea/ieşirea din zona carantinată prin alte zone şi căi de acces decât cele deschise circulaţiei publice de pe drumurile naţionale, judeţene și comunale.

Circulaţia şi staţionarea în spaţii publice a persoanelor este interzisă, cu excepţia motivelor bine justificate, pe baza Declaraţiei pe proprie răspundere, legitimaţie de serviciu sau a adeverinţei eliberate de angajator.

În interiorul localităţii se interzice circulaţia persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparţin aceleiaşi familii, precum şi formarea unor asemenea grupuri;
Se permite oficierea slujbelor de înmormântare, doar în exteriorul clădirilor, cu participarea a maximum 20 de persoane;
Se permite oficierea stărilor civile cu prezenţa a maximum 20 de persoane în exteriorul clădirilor, si respectiv 8 persoane în interiorul clădirii, cu respectarea regulilor de protecţie sanitară.

Se permite tranzitarea zonei carantinate de către persoanele care nu au domiciliul pe raza acestuia, fiind interzisă oprirea în localitate.

Ocupanții unui autovehicul, dacă nu sunt membri ai aceleiași familii, au obligația de a purta mască de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top