Connect with us
Mihai Mitoșeru, despre împăcarea cu fosta soție. Cine luptă mai mult

Vedete

Mihai Mitoșeru, despre împăcarea cu fosta soție. Cine luptă mai mult

Mihai Mitoșeru este unul dintre cei mai celebri prezentatori TV din țara noastră. De-a lungul timpului, acesta a prezentat unele dintre cele mai de succes emisiuni și se poate bucura cu o carieră de succes. Dacă în plan profesional funcționează foarte bine, în plan emoțional nu se descurcă deloc. În urmă cu aproximativ un an, acesta a divorțat de Noemi după 14 ani de căsnicie. În ultima vreme se vorbește tot mai mult despre o eventuală împăcare, drept pentru care prezentatorul a dorit să intervină și să clarifice situația.

Mihai Mitoșeru se gândește la împăcare

Mihai Mitoșeru, prezentatorul emisiunii „Se strigă darul”, a divorțat de Noemi, cea alături de care și-a petrecut ultimii 14 ani. El a explicat că motivul separării ar fi fost faptul că ambii s-au simțit plafonați, că sentimentele nu mai erau aceleași și s-au gândit că o pauză i-ar putea salva. Cu toate acestea, situația nu s-a schimbat și lucrurile nu au mai putut fi rezolvate între ei.

Mihai Mitoșeru s-a gândit la o oarecare împăcare, însă a mărturisit că fosta lui soție nu era pregătită pentru asta și au renunțat. Cu toate acestea, au rămas, oarecum, într-o relație ciudată. Atunci când prezentatorul a dorit să-și refacă viața, noua sa idilă a fost distrusă de Noemi. Aceasta nu a putut accepta că Mihai are ochi pentru altă femeie și a intervenit între ei. Astfel, Mihai a rămas din nou singur, sperând la o minune care să o schimbe pe fosta sa iubire.

Camelia Mitoșeru a explicat că fiul ei își dorește o împăcare cu Noemi după ce și-a dat seama că a greșit, însă aceasta nu a răspuns la dorința lui și nu s-a schimbat nimic între ei. Atunci când a intervenit în noua relație a acestuia. Mihai a ales-o tot pe ea, dar fără rost.

”Sigur că și-a făcut o o altă relație. Când a aflat Noemi, s-a dus după el. A poftit-o afară, nu a fost scandal. I-a spus să îi dea telefon a doua zi. Sunt 14 ani, Mihai a preferat-o pe ea, mai ales dacă a văzut că s-a dus după el. Dar ea a făcut… nu știu ce a făcut. Dar ea nu a trecut peste. Mihai a tot încercat să dreagă busuiocul, dar nu a reușit. Ea nu a răspuns la treaba asta.”,a declarat Camelia Mitoșeru.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top