Connect with us
Mihai Traistariu a lansat un atac dur la adresa lui Cezar Ouatu si Zoli Toth, jurati la Eurovision, pe care ii acuza ca l-au nedreptatit.

Vedete

Mihai Traistariu iese la atac dupa Eurovision: „S-a vazut ca erau porniti rau de tot”

Mihai Traistariu nu si-a mai putut ascunde nemultumirea dupa ce a pierdut in finala nationala de la Eurovision 2016 si a iesit la atac!

Tinta lui Mihai Traistariu a fost juriul de la Selectia Nationala  a Eurovision 2016, mai exact Cezar Ouatu si Zoli Toth de la Sistem. Artistul ii acuza pe acestia ca au influentat votul publicului.

”Vorbele juriului despre «Paradisio» si criticile lor dure indreptate spre mine, inca de dinainte de a ajunge in semifinala, au influentat votul publicului. S-a vazut de la o posta ca erau porniti rau de tot. Au spus vorbe dure la adresa mea, ca sa convinga romanii sa nu puna mana pe telefon si sa ma voteze”, a spus Mihai Traistariu.

Citeste  si: Reactia lui Mihai Traistariu dupa ce a aflat castigatorul Eurovision Romania

Citeste si:Castigator Eurovison Romania – Cine este Ovidiu Anton

Cantaretul acuza ca Ouatu si Zoli Toth nu au vrut ca el sa ajunga la Eurovision si au facut in asa fel incat sa castige cine au dorit ei

”De ce si-ar dori Cezar Ouatu ( n.r-locul 13, in 2013 ) sa ajung tot eu la Eurovision ? De ce sa nu mearga el ? De ce si-ar dori Zoli Toth, din trupa Sistem, ( n.r-locul 3, in 2005) sa ma vada pe scena din  Suedia, mai ales caeu am promovat intens ideea ca vreau sa ma intorc musai de-acolo cu trofeul? E la mintea cocosului ca juriul a facut tot ce i-a stat in putinta  sa influenteze poporul ridicand in slavi ceilalti concurenti. Singurul in care au lovit am fost eu. Basca, la unii s-au ridicat si in picioare, ca sa priceapa cei de-acasa pe cine vor ei sa trimitem. Doar asa pot sa-mi explic cruzimea juratilor care mi-au spus ca va fi greu sa-mi egalez performanta de la Eurovision, din 2006”, a marturisit Mihai Traistariu pentru click.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top