Connect with us
Mihai Trăistariu, situație critică! Artistul este la un pas de depresie

Vedete

Mihai Trăistariu, situație critică! Artistul este la un pas de depresie

Pandemia a provocat o mulțime de pagube de-a lungul timpului. Încă de la începututl crizeti sanitare, lucrurile s-au schimbat radical, mai ales în cazul artiștilor, care au fost cei mai afectați. Mihai Trăistariu a resimțit din plin schimbările provocate de coronavirus și simte că nu mai poate face față situației în care se află de mai bine de un an, ba chiar mărturisește că este aproape de depresie.

Mihai Trăistariu se teme că ar putea intra în depresie

Toți artiștii trec printr-o perioadă foarte grea. De mai bine de un an, activitatea lor a fost foarte afectată și bugetul de asemenea. Mulți se plâng că situația materială este din ce în ce mai grea și lucrurile scapă de sub control.

Cu aceste probleme se luptă și Mihai Trăistariu. Artistul mărturisește că nu a mai trăit niciodată așa vremuri. Conform spuselor sale, Mihai nu mai are bani nici să iasă la o terasă și a ajuns să se strângă atât de mult, încât nu mai știe cum să economisească. Trăistariu mărturisește sincer că este în pragul depresiei și nu știe cât va mai rezista așa.

„Sunt în pragul depresiei. A trecut un an și ceva de când s-a declanșat pandemia și noi artiștii suntem lăsați pe ultimul loc. Artiștii au rămas uitați de lume. Ajuns să câștig un bănuț mic și foarte puțin și să drămuiesc totul. Nu ies la terase pentru că nu am de unde să cheltui bani. Eu am făcut atâta istorie pentru țara romnească. În viața mea nu am trăit ce trăiesc acum. Recunosc cinstit, sunt în pragul depresiei”,a spus Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

Mihai Trăistariu și-a vândut locuința pentru bani

Mihai Trăistariu nu a mai avut bani nici să-și plătească ratele, care deja au ajuns la sume prea mari. Pentru a mai scăpa de datorii și a mai reduce cheltuielile lunare, el a vândut una dintre locuințe. În luna ianuarie, el intenționa să amâne rata pentru că se gândea că nu va mai avea din ce să facă bani, pentru că oricum evenimentele nu vor fi reluate și așa a fost. Artiștii nu-și pot desfășura nici acum activitatea din cauza numărului tot mai mare de infectări.

„Eu deja am făcut un gest extrem, mi-am vândut una dintre locuinţe şi tot panicat sunt, pentru că aveam 20.000 de lei rată pe lună la bancă. Şi dacă mergeam în ritmul în care mergeam înainte era ok, mă descurcam, dar cu pandemia asta s-a blocat toată viaţa mea şi atunci am fost nevoit să-mi vând un apartament şi aşa am redus rata la 6.000 de lei pe lună. Măcar atât am putut, din ianuarie o să încerc să îmi amân ratele pentru că iarăşi mă sperie restricţiile astea, sunt blocat”, a spus Trăistariu în cadrul unei emisiuni televizate în urmă cu câteva luni.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top