Connect with us
Minodora a slăbit 38 de kilograme. Cum arată acum și care este secretul artistei

Vedete

Minodora a slăbit 38 de kilograme. Cum arată acum și care este secretul artistei

Minodora se bucură de o frumoasă carieră muzicală și o căsnicie fericită. Cu toate acestea, viața ei nu a fost mereu roz și a avut parte de multe probleme. Sănătatea a pus-o greu la încercare și a fost supusă unor intervenții chirurgicale. Deși a depășit aceste momente, a purtat o luptă continuă cu kilogramele în plus, pe care, însă, a câștigat-o. Aceasta a reușit să slăbească 38 de kilograme și este acum într-o formă de zile mari. Artista a dezvăluit secretul ei de a ajunge la greutate mult visată.

Minodora a slăbit 38 de kilograme. Cum arată acum și care este secretul artistei

La insistențele fanilor, Minodora a recunoscut și a vorbit deschis despre faptul că a apelat la o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, în urma căreia a pierdut 20 de kg. La scurt timp a pierdut din nou lupta cu greutatea, deși mânca puțin, deoarece liposucția nu-i permitea o masă bogată. Nu a acceptat situația și a decis să urmeze o dietă. Astfel, de anul trecut, artista este urmează un regim alimentar.

Ea a mărturisit că, dintotdeauna, ea a fost pofticioasă. De altfel, și anticoncepționalele pe care le administra au determinat îngrășarea, ajungând chiar și la 98 de kilograme. La îndrumarea medicului, aceasta a decis să slăbească, urmând un stil de viață sănătos. A renunțat la prăjeli, alegând mâncarea la grătar, fiartă sau la cuptor.De altfel, a renunțat la grăsimi, paste, orez și cartofi după ora 19:00, mănâncă în cantități mici și des și merge la culcare devreme. În plus, ea susține că este importantă păstrarea strictă a orelor de mese.

„Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri și nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat și peste 2 ore îmi este iar foame. Vă mai spun că nu mănânc prăjit nimic, decât la cuptor, pe grătar sau fiert! Nu mănânc gras deloc, nu mănânc paste, orez sau cartofi, fără dulciuri după ora 19.00 seara, iar la ora 20.00 dorm, ca să nu mi se mai facă foame. Foarte important este să vă păstraţi orele de mâncare.”, a declarat Minodora.

Pe 9 aprilie, familia Minodorei a suferit o pierdere mare. Soacra ei a pierdut lupta cu boala, după mai bine de o lună de chinuri groaznice. Deși era prevăzută cu mai multe suferințe cronice, nimic nu anunța tragicul final. Artista îi acuză pe medici că nu ar fi tratat-o corespunzător și ar fi neglijat starea de sănătatea precară a acesteia. Femeia s-ar fi întors de la spital într-o stare groaznică, care confirmă bănuielile Minodorei.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top