Connect with us
Minodora, clipe de groază: "A murit în timp ce vorbeam pe videocall!"

Vedete

Minodora, clipe de groază: „A murit în timp ce vorbeam pe videocall!”

Minodora se bucură de o frumoasă carieră muzicală și o căsnicie fericită. Cu toate acestea, viața ei nu a fost mereu roz și a avut parte de multe probleme. Sănătatea a pus-o greu la încercare și a fost supusă unor intervenții chirurgicale. Deși a depășit aceste momente și putea spune că e liniștită, a primit o lovitură dureroasă: soacra sa a murit. Aceasta este profund marcată de nefericitul eveniment și a dezvăluit detalii cutremurătoare.

Minodora, clipe de groază: „A murit în timp ce vorbeam pe videocall!”

Pe 9 aprilie, familia Minodorei a suferit o pierdere mare. Soacra ei a pierdut lupta cu boala, după mai bine de o lună de chinuri groaznice. Deși era prevăzută cu mai multe suferințe cronice, nimic nu anunța tragicul final. Artista îi acuză pe medici că nu ar fi tratat-o corespunzător și ar fi neglijat starea de sănătatea precară a acesteia. Femeia s-ar fi întors de la spital într-o stare groaznică, care confirmă bănuielile Minodorei.

„Nu ne așteptam pentru că nu simțeam că e cazul de așa ceva. Soacra mea suferea de anumite boli, dar nu am crezut că se va ajunge la deces. A fost internată în spital în această perioadă. Din păcate, trebuie să spun faptul că, după părerea mea, cadrele medicale nu s-au ocupat de ea așa cum ar fi trebuit. Eu sunt sinceră… a ieșit din spital extrem de deshidratată, de înfometată. După o săptămână de spitalizare, a venit acasă într-o stare deplorabilă!”, a continuat artista.

 „Am văzut pe ecran tot momentul”

Minodora a mărturisit că viața li s-a schimbat în urma acelui eveniment și fericirea din casa lor a dispărut odată cu mama lui Liviu, soțul cântăreței. Ei au văzut-o pe femeie în ultimele clipe de viață prin videocall, ceea ce i-a marcat. Nici sărbătorile pascale nu au mai avut același farmec. Din păcate, cântăreața nu a putut participa la înmormântarea, aceasta desfășurându-se într-un cadru restrâns din cauza măsurilor impuse de autorități.

„Am văzut pe ecran tot momentul. În momentul în care a aflat că a decedat, Liviu s-a închis în studio și o oră a plâns. De obicei, când are momente de acest gen, se retrage el cu el. După această oră, a venit, m-a rugat să-i pun ceva într-o gentuță și a plecat la Timișoara. La înmormântare au fost doar fratele soacrei mele, cu fiica și soția, sora lui Liviu, Liviu și vecinul de la etajul 3 cu o coroană.”,

Artista avea o relație specială cu soacra, pe care o considera ca pe propria ei mamă. Își amintește cu drag de momentele pe care le-au petrecut împreună și mărturisește că și-a iubit foarte mult soacra și îi este recunoscătoare pentru spirjinul pe care i l-a acordat.

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top