Connect with us
Mioara Roman a fost operată din nou. În ce stare se află

Vedete

Mioara Roman a fost operată din nou. În ce stare se află

Mioara Roman a fost operată din nou, iar fiica sa a dat detalii despre starea ei. Oana Roman este mai liniștită acum că totul a descurs bine și spune că mama ei se recuperează.

Mioara Roman s-a operat pentru o problemă mai veche, care îi dădea bătăi de cap

Recent Oana Roman și-a anunțat fanii că mama ei va suferi o nouă intervenție chirurgicală. Din păcate în ultima perioadă fosta soție a lui Petre Roman s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și Oana a fost cea care a îngrijit-o și a mers cu ea la medic. Se pare că problemele nu se mai termină pentru Mioara Roman.

Acum ea s-a operat din pricina unui punctd e grăsime care se infectase. Deși nu a fost vorba despre o intervenție foarte grea, Oana a avut emoții având în vedere starea de sănătate și vârsta mamei sale. Din fericire totul a decurs conform planului și medicii au liniștit-o. Mama ei a fost externată și acum se recuperează.

Oana a vrut să împartă acest moment cu prietenii ei de pe rețelele de socializare, așa că a povestit totul, în detaliu.

„Intervenția mamei a decurs foarte bine. Doctorul dermatolog a reușit să scoată acel punct de grăsime care din păcate se infectase foarte rău și a scos foarte multă infecție de acolo. Acum trebuie să merg cu mama să-și schimbe pansamentul în fiecare zi, să ia antibiotic și pastile de durere, dar totul a decurs bine’, a spus Oana Roman.

Mioara Roman are 80 de ani și bineînțeles că vârsta își spune cuvântul. Ea se confruntă de ceva vreme cu mai multe probleme de sănătate. De departe cea mai îngrijorătoare afecțiune pe care o are este Parkinsonul, care din nefericire evoluează foarte rapid și este agresiv cu organismul femeii. În momentul de față ea depinde foarte mult de ajutorul fiicei sale, pentru că nu își mai poate mișa o mână, iar simptomele se agravează pe zi ce trece.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top