Connect with us
Marius Elisei, declarații după divorțul de Oana Roman. Ce i-au spus, de fapt, fetiței lor

Vedete

Marius Elisei, declarații după divorțul de Oana Roman. Ce i-au spus, de fapt, fetiței lor

Oana Roman și Marius Elisei au ajuns la final de drum. Mariajul lor de 7 ani a luat sfârșit, pentru că lucrurile au luat-o razna și nu s-a mai putut face nimic pentru a salva situația. Cei doi s-au comportat civilizat și divorțul a fost unul pe cale amiabilă, pentru că au reușit să ajungă la o înțelegere. Vezi ce i-au spus micuței Isabella și ce crede Marius Elisei despre fosta lui soție.

Marius Elisei crede că divorțul a fost cea mai bună decizie

Marius Elisei și Oana Roman nu mai sunt împreună. Cei doi au decis să divorțeze, pentru că lucrurile nu mai mergeau deloc bine între ei și cel mai corect era să o ia pe drumuri diferite. Cei doi fosți soți s-au comportat exemplar, nu și-au aruncat cuvinte grele și s-au respectat reciproc până la final. Ei au rămas prieteni și colaborează pentru educația fiicei lor.

Marius Elisei crede că nu au de ce să se războiască, dar nu mai exista nimic care să îi țină împreună.El susține că Oana ar fi avut anumite ieșiri care au dus și mai mult la despărțire, dar nu o acuză că ar fi făcut vreun gest grav.

„Atâta timp cât suntem maturi și suntem conștienți și gândim și nu avem de ce să purtăm un război, am zis că este singura variantă. Atât pentru noi, cât și pentru fată. Referitor la începuturi…

Probabil Oana a fost puțin mai nervoasă, dar și-a dat seama că nu a făcut ce trebuie, mă rog, nu a făcut ceva rău ca să trebuiască să își dea seama, dar a fost o mică tensiune, într-adevăr. Dar e bine ca totul se termină cum trebuie și cum am planificat”, a spus Marius Elisei.

Marius și Oana nu i-au spus fiicei lor despre divorț

Cât despre Isabella, se pare că ea nu știe ce se întâmplă, de fapt, între părinții ei. Cea mică crede că Oana și Marius doar s-au certat puțin, dar se vor împăca. Ea nu înțelege de ce tatăl ei nu mai locuiește cu ea și nu a însoțit-o în vacanța în care a mers cu Oana de curând.

Isabella își dorește să-i aibă alături pe ambii părinți și chiar îi duce dorul lui Marius, de când acesta a plecat din casa unde locuiau toți. El intenționează să-i spună adevărul micuței, dar nu acum, pentru că nu vrea să o afecteze în vreun fel, având o vârstă fragedă.

„Da, ideea este că Isabela încă nu s-a obișnuit cu ideea. Își dorește foarte mult. A fost acum în vacanță cu mama ei, m-a sunat de acolo și mi-a spus: «Tati, îmi doresc foarte mult să vii și tu data viitoare cu noi ca să fiu și eu mai bine!».

Da, îmi simte lipsa, evident. E copil. Dar, normal, la ziua ei… nu aș avea cum să nu fiu acolo, îți dai seama. Până la urmă, este ziua ei. E ca și cum s-ar mărita, iar eu nu aș participa. Mi se pare absurd!

Ea deocamdată știe că noi ne-am supărat, că ne-am certat. E mică, nu pot să o încarc cu lucruri care să o afecteze”, a mai spus fostul soț al Oanei Roman,

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top