Connect with us
Oana Roman si Marius Elisei sunt aproape de divort. Mioara Roman, mama Oanei, a spus care este adevaratul motiv al ruperii dintre cei doi.

Vedete

Mioara Roman dezvaluie adevaratul motiv al divortului dintre Oana si Marius!

Oana Roman si Marius Elisei se afla in pragul divortului. Mioara Roman, mama Oanei, a vorbit despre adevaratul motiv care sta in spatele rupturii dintre cei doi.

Oana Roman si Marius Elisei se afla in pragul divortului. Mioara Roman, mama Oanei, a vorbit despre adevaratul motiv care sta in spatele rupturii dintre cei doi.

Casnicia Oanei si a lui Marius este in pericol. Cei doi nu se mai inteleg si traiesc deja separati. Mioara Roman a facut clarificari in ceea ce priveste subiectul divortului cuplului. Fosta sotie a lui Petre Roman sustine ca problemele din mariajul celor doi vin ca urmare a dificultatilor cu banii.

„Pentru ca sunt saraci si prapaditi si n-au din ce. Oana e gura mare si se repede la el si ii zice nu stiu ce, iar el e mai introvertit, e Balanta si mai inghite. Cand s-au certat prima data, ea i-a zis: «Gata, pleaca, lasa-ma!» Din cauza saraciei, va jur ca nu e alt motiv! Dar nu vor renunta ei, nu e ceva serios (cu divortul – n.r.). Inainte sa o aiba pe Isabela (fiica lor de doi ani – n.r.) nu s-au gandit ca o vor duce greu pentru ca, atunci, Oana avea o slujba foarte buna, el a lucrat in Anglia niste luni, si fetita au facut-o dupa ce s-au casatorit. Nu se asteptau sa ajunga asa… Lumea zicea ca Marius o ia pe Oana pentru bani, dar el stia ca ea nu are bani. Ei au crezut ca prin munca merge, dar nu… In Anglia, Marius n-a mai gasit sau n-a mai fost rentabil, nu stiu exact, iar proiectul pe fonduri europene la care a lucrat a picat din cauza omului care ii inchiria terenul”, a marturisit Mioara Roman, pentru ziarulring.ro, intrebata de ce au ajuns Oana si Marius in prag de divort.

Citeste si: Divorteaza sau nu Oana Roman? NOI DECLARATII! Ce spune aceasta despre sotul ei

Citeste si: Ce probleme au Marius Elisei si Oana Roman in casnicie. Declaratiile celor doi

Fosta nevasta a lui Petre Roman a mai spus ca fiica sa nu este „un copil de bani gata” asa cum s-a scris in presa si ca aceasta si-a pus in vanzare casa pentru a-i achita ei datoriile.

„Relatia lui Marius cu mine e buna, de 1 Martie a venit si mi-a adus martisor. (…) El a spus ca a baut prea mult, dar ca asa e cu prietenii. Oana e depresiva si ii sare tandara foarte usor. I-am recomandat de anul trecut sa se duca la doctor. In privinta relatiei lor, nu le dau sfaturi pentru ca nici eu n-am primit (…)Nici daca intr-o zi vor veni sa-mi spuna ca divorteaza, tot nu le voi spune nimic. N-au decât sa faca ce doresc”, a mai declarat Mioara Roman pentru sursa citata.

2 Comments

2 Comments

  1. jeny

    2016-04-07T21:05:10+03:00 at 21:05

    munciti oameni buni, nu mai asteptati sa prinde-ti vreun contract pe la televiziuni,, lasa ca si munca de jos nu a omorit pe nimeni, (dar nici nu a aimbogatit), asta e , la toti nii greu, dar muncim ce gasim!! sanatosi sa fim!!

  2. elena

    2016-04-07T11:16:50+03:00 at 11:16

    voi nu aveti bani atunci eu ce sa zic am 11 copi si rtaiesc din un singur salar dar nu am vile si nu merg la restaurante .Nu am servitori nici femeie care sa iimi gateasca fac totul singura doar eu si sotul meu si ii multumesc lui dumnezeu in fiecare zi ca nea dat sanatate .nu va mai vaitati atit puneti mina si lucrati si lasati lucxul si o sa vedeti cum viata va fi mai buna

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top