Connect with us
MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5

Vedete

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Momente cumplite in casa. A sosit SALVAREA!

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5! Mirela Boureanu Vaida catre doi concurenti: „Trebuie sa plecati!”

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Pe 25 februarie, in casa Mireasa pentru fiul meu a sosit salvarea. Motivul? Virginica a ramas fara tigari, femeia a trecut prin momente cumplite si i s-a facut rau.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. La inceputul emisiunii Mirela Boureanu Vaida a tinut sa informeze ca s-au facut cumparaturi de toti banii pentru doua saptamani, iar toata lumea trebuia sa-si dramuiasca fiecare produs pentru acesta perioada.

Te poate interesa si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Scandal intre vechile si noile concurente

Te poate interesa si: Mireasa pentru fiul meu, 24 februarie. MPFM SEZON 5. Amenintari dure intre Emilia si Lavinia

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Ramasa fara tigari, lipsa nicotinei si-a spus cuvantul asa ca Virginica a inceput sa se simta din ce in ce mai rau. Ciprian, fiu devotat, a ramas langa mama sa mereu, timp in care a cerut de la producatori un pachet de tigari si a amenintat ca nu va parasi casa fetelor pana cand mama sa nu se va simti mai bine.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Ciprian a recurs la amenintari in apararea mamei sale. „Daca mama intra in criza si i se face rau eu daram”, „Ii disper putin”. Amenintarile au continuat: „Va place sa ne vedeti asa nervosi. Nu dati niciun raspuns?”

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. In ceea ce o priveste, Virginica este de parere ca nu i se creeaza conditiile necesare pentru a mai ramane in casa MPFM sezon 5: „De ce sa stau in emisiune daca nu imi creeaza conditii ca sa stau bine?”

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. In acelasi timp, Ciprian a ramas ferm pe pozitie: „Eu nu plec de aici pana nu primim un raspuns. Sa ne aduca cineva un pachet de tigari.”

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. La initiativa producatorilor, a fost chemata o ambulanta, insa Ciprian si Virginica nu au fost incantati de idee: „Sa vina salvarea? Eu nu chem salvarea. Eu nu plec din casa asta. Eu raman aici peste noapte, nu plec de langa tine.”

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. In continuare, Ciprian nu a dorit sa cheme salvarea! Acesta a asigurat ca nu are de gand sa plece din casa fetelor, pentru a fi aproape de mama sa.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Intr-un final, ambulanta si-a facut aparitia insa Virginica si Ciprian nu au dorit sa apleze la serviciile medicale.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. Astazi, Mirela Boureanu Vaida a tinut sa le atraga atentia concurentilor: „Daca veniti aici voi va adaptati regulilor competitiei si nu concursul se adapteaza dupa voi.” In plus, a mentionat ca nu este bine ca un viciu sa conduca viata omului: „Nu puteti din cauza unui viciu sa va comportati asa, iar Ciprian sa ne ameninte.”

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 26 FEBRUARIE. MPFM SEZON 5. „Va trebui sa plecati” le-a spus prezentatoarea concurentilor, in cazul in care acestia nu vor putea sa se conformeze regulilor casei!

Sursa foto www.dailymotion.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top