Connect with us
Mirela Vaida, plină de vânătăi. Ce a pățit prezentatoarea Acces Direct

Vedete

Mirela Vaida, plină de vânătăi. Ce a pățit prezentatoarea Acces Direct

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țara noastră. Ea se bucură de mare succes și este iubită de o mulțime de fani din întreaga țară. Pentru a le fi mereu aproape, ea este foarte activă în mediul online și face tot ce poate pentru a se conecta cu cei de acasă, care o urmăresc cu drag. De curând, aceasta a vorbit despre o experiență nu tocmai plăcută, care i-a adus numeroase vânătăi.

Mirela Vaida, accidentări la Te cunosc de undeva

Mirela Vaida participă la unul dintre cele mai interesante show-uri ale momentului: Te cunosc de undeva. Celebra prezentatoare TV este încântată de această experiență unică. Deși este pentru prima dată când participă la un astfel de concurs, ea are încredere în forțele ei și este convinsă că va face față oricărei provocări.

Sâmbătă,  începând cu ora 20:00, Mirela va interpreta un personaj extrem de interesant. Ruleta i-a adus în dar un personaj extrem de dificil și anume pe Shakira. Având în vedere că celebra artistă este foarte excentrică și face spectacol cu fiecare apariție și este greu de copiat, Mirela Vaida a avut nevoie de multe ore de pregătire.

Mirela Vaida s-a pregătit intens, alături de coregrafa emisiunii de la Antena 1, Ioana Macarie. Ore în șir a pregătit dansul inconfundabil al Shakirei. Fiind foarte concentrată și implicată în pregătiri, Mirela nici nu a simțit ce i se întâmpla.

Aceasta nu a realizat cât de tare s-a lovit la repetiții, însă dimineața a fost uimită când s-a văzut plină de vânătăi și lovituri pe tot corpul. Totuși, ea nu regretă și este încântată că a primit acest rol, pentru că a fost cu adevărat o provocare pentru ea și a ținut-o pe poziții.

„Întocmai precum Shakira, am de reprodus o bucăţică dintr-un bellydance şi vreau să vă spun că ce nu am avut eu vânătăi toată copilăria mea, iată că am avut acum, din cauza acestei frânghii cu care am tot încercat să exersez ca să îmi iasă pe ritm şi pe măsură.

În adrenalina momentului, nu mi-am dat seama cât de tare m-am lovit, însă a doua zi dimineaţa, şoc şi groază, mă uitam şi nu îmi venea să cred, eram plină de vânătăi!’, îşi aminteşte Mirela.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Mirela Vaida, plină de vânătăi. Ce a pățit prezentatoarea Acces Direct - RomaniaTaraMea.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top