Connect with us
Mirela Vaida s-a reprofilat. Cu ce se ocupă acum prezentatoarea TV

Vedete

Mirela Vaida s-a reprofilat. Cu ce se ocupă acum prezentatoarea TV

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, care se bucură de mare succes. De-a lungul carierei sale, ea a prezentat cele mai interesante emisiuni, care au avut un mare rating și care au făcut-o celebră. Totuși, Mirela mai are și alte pasiuni, pe care, în ultima vreme, a început să le valorifice și să-și pună în valoare talentul.

Mirela Vaida s-a apucat de cântat

Mirela Vaida este o celebră prezentatoare TV, care mereu a ieșit în evidență pentru talentul pe care îl are în acest domeniu. La Acces Direct, ea s-a dovedit a fi o gazdă foarte bună și a demonstrat că este muncitoare și dă tot ce are mai bun atunci când este pe platourile de filmare.

Totuși, Mirela Vaida are și alte pasiuni. Pe lângă teatru, ea este talentată și la muzică. Pasiunea ei este muzica populară și deja a început să contureze primele proiecte cu acest stil muzical. Aceasta cântă împreună cu formația Basarabia, iar piesele sale i-au șocat complet pe fani, care apreciază videoclipurile pe care le-a filmat. Reacțiile au început să curgă atât pe YouTube, cât și pe contul de socializare al vedetei, unde este foarte susținută de cei care o apreciază.

„Minunata tara, mandra Bucovina, minunati oameni!! A fost o zi cat o vacanta!!! Multumesc, Romania!!! 🤗🙏❤️🇹🇩 Azi am filmat primele mele videoclipuri!! Sa fie intr-un ceas bun!! Multumesc Sorin Filip pentru toata sustinerea si implicarea!! 🎉🙏 Multumesc Formatia Basarabia ca imi sunteti aproape!! ❤️”, scria Mirela Vaida pe Facebook, în luna noiembrie a anului trecut.

De atunci, Mirela a filmat deja cel de-al doilea videoclip. Piesa este o bătută moldovenească și deja a prins la public. Videoclipul este pe YouTube și a strâns aproape 40.000 de vizualizări în două zile.

Mirela Vaida participă la Te cunosc de undeva

Mirela Vaida nu va fi prezentă la Acces Direct în ziua de luni, 18 ianuarie. Emisiunea va fi difuzată tot în direct, iar Mirelei îi va ține locul Mara Bănică. Ea se află în acea zi la filmările pentru show-ul Te cunosc de undeva. Ea este foarte încântată că va participa la acest show și arde de nerăbdare să vadă cum vor evolua lucrurile.

Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo la Te cunosc de undeva, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top