Connect with us
Mirela Vaida supărată foc pe autorități! A refuzat să-și trimită copiii la grădiniță

Vedete

Mirela Vaida supărată foc pe autorități! A refuzat să-și trimită copiii la grădiniță

Mirela Vaida a refuzat să-și trimită copiii la grădiniță în noul an școlar care a început pe 14 septembrie. Vedeta, care este cunoscută pentru sinceritate și deshidere, a declarat că nu a înțeles mesajele autorităților, și că dezorganizarea generală a acestora au determinat-o să-și țină copiii acasă.

Mirela Vaida nu și-a dus copiii la grădiniță

Mirela Vaida, prezentatoare emisiunii Acces Direct a refuzat să-și trimită copiii la grădiniță. Vedeta a declarat că s-a consultat cu soțul ei și au ajuns la concluzia că e mai bine să țină copiii acasă, deocamdată.

Vaida este de părere că autoritățile nu s-au organizat corespunzător pentru acest an școlar și că au transmis mesaje haotice părinților și copiilor. Ea spune că nimeni nu a convins-o că preșcolarii/elevii vor fi în siguranță.

Acesta este motivul pentru care, după ce s-a consultat cu soțul ei, au decis să nu-i trimită pe Carla și Vladimir la grădiniță.

„Nu i-am trimis la grădiniță pentru că am tot urmărit ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni și pare că ne-a luat pe nepregătite tot ce s-a întâmplat, nu mai vorbim de lipsa de comunicare, despre mesajele haotice, nu mai vorbim despre dezorganizarea generală și, aseară, eu împreună cu soțul meu am decis să nu ne trimitem copiii la grădiniță pentru că pe noi nu ne-a convins orice autoritate publică că ei (n.r. copiii) vor fi în siguranță, a declarat Mirela Vaida la Antena 3.

Vedeta a ținut să precizeze că, Vladimir și Carla merg la o grădiniță de stat, într-o comună din județul Ilfov, care nu are asistent medical, sau medic care să trieze copiii la intrare.

Referindu-se la nivel general, Mirela a mai spus că nu s-au primit nici măștile de protecție promise de autorități, nici tabletele mult promise și nici manualele care lipsesc la foarte multe clase.

Vedeta de la Antena 1 s-a arătat dezamăgite de faptul că totul cade în cârca părinților. Ei sunt cei care trebuie să cumpere dezinfectanți, măști de protecție, prosoape de unică folosință și tot ce mai e nevoie pentru siguranța copiilor în colectivul grădiniței sau al școlii.

Reguli pentru elevi în noul an școlar

În acest an școlar, copiii au obligația de a purta măști de protecție și de a păstra față de colegii, distanța socială de 1 metru, 1, 5 în curtea școlii. Ei trebuie să-și spele mâinile cu regularitate, câte 20 de secunde, folosind apă și săpun. Când acest lucru nu este posibil, trebuie să fie atenți să le dezinfecteze.

Nu au voie să aducă flori cadrelor didactice. Pentru cei mai mici, este interzis să aducă de acasă păturica preferată, sau jucăria preferată, așa cum o făceau în anii trecuți, fără restricții.

Nu au voie să își schimbe locul în bancă și nici să atingă lucrurile, sau rechizitele celorlalți colegi. De asemenea, în drumul spre școală, dacă folosesc mijloace de transport în comun, trebuie să poarte mască de protecție. Imediat cum coboară din acestea, trebuie să se dezinfecteze pe mâini.

Dezinfectarea se face și după ce ating clanțe, mânere de ușă, butoane de lift, precum și alte suprafețe care pot fi contaminate.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top