Connect with us
Mirela Vaida trece prin momente de cumpănă: „Nu pot dormi nopțile, nu pot respira!”

Vedete

Mirela Vaida trece prin momente de cumpănă: „Nu pot dormi nopțile, nu pot respira!”

Mirela Vaida este una dintre cele mai celebre prezentatoare din România, care se bucură de un real succes de când prezintă Acces Direct, o emisiune urmărită de un număr mare de fani. Mirela are o vastă experiență în televiziune. În plus, se poate lăuda și cu o familie frumoasă, numeroasă, cu trei copii. Deși din aceste puncte de vedere se poate considera o femeie fericită, se pare că nu stă la fel de bine și la capitolul sănătate. Aceasta suferă de o alergie puternică, ce nu îi dă pace nici măcar când vrea să se odihnească.

Mirela Vaida trece prin momente de cumpănă: „Nu pot dormi nopțile, nu pot respira!”

Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct, a mărturisit în urmă cu puțin timp că se confruntă cu ceva probleme de sănătate. Nici bine nu a revenit pe platourile de filmare, după ce toată echipa a avut o pauză din cauza situației dificile în care s-a aflat, că din nou și-a speriat colegii cu afecțiunile sale. Din fericire, nu este vorba de nimi grav, însă nu se simte deloc bine în aceste momente, deoarece ipostaza în care se află este una inconfortabilă.

Îndrăgita Mirela Vaida a mărturisi că are o rinită care-i dă mari bătăi de cap și nu o lasă deloc să stea liniștită. Printre simptomele pe care le are se regăsesc respirația greoaie și problemele cu somnul. În plus, toți colegii ei sunt speriați, mai ales când o aud strănutând, având în vedere presiunea care s-a pus asupra lor în urma infectării unor persoane din staff. Ea i-a asigurat că nu este răcită și a subliniat faptul că este vorba doar de o infecție.

„Cred că sunt puțin nazală. Cred că e ceva cu ambrozia, cred că e în floare acum. Nu pot dormi nopțile, nu pot respira, nu pot face nimic. Probabil că știți unii dintre dumneavoastră e nenorocire. Dacă ai o rinită alergică și alergie la ambrozie sau la orice altceva ești nenorocit. Nu sunt răcită. Și când strănut, săracii colegi, că vă dați seama, nu mai ai voie acum să mai faci nimic. Ce să mai strănuți? Așa se uită toată lumea la mine, eu la ei și spun e rinită. Despre asta e vorba. Sper să fie doar atât.”, a transmis Mirela Vaida.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top