Connect with us
Mirela Vaida trece prin momente de cumpănă. Copiii săi sunt motivul

Vedete

Mirela Vaida trece prin momente de cumpănă. Copiii săi sunt motivul

Mirela Vaida este una dintre cele mai celebre prezentatoare TV din România. Emisiunea pe care o prezintă se bucură de un mare succes, fiind urmărită cu interes de mulți români. Aceasta este implicată în mai multe proiecte, cochetează și cu muzica și teatrul și se poate considera o femeie împlinită, mai ales datorită familie frumoase pe care o are. Mirela este căsătorită de mai bine de 10 ani și are trei copii frumoși care, în această perioadă, i-au provocat ceva emoții. Cei mici sunt bolnavi, iar mama lor este foarte atentă cu ei.

Mirela Vaida este atentă la sănătatea copiilor

Mirela Vaida este mamă a trei copii, cel mai mic dintre ei având doar un an și jumătate. Vedeta a mărturisit mereu că este o mamă foarte grijulie, lucru observat și din ultima sa postare. Se pare că noul sezon în care ne aflăm i-a adus bătăi de cap celebrei prezentatoare, deoarece doi dintre copiii săi au răcit. Ea le-a transmis fanilor această întâmplare printr-o postare pe Instagram, unde a explicat că o așteaptă o serie de nopți nedormite pentru a-i supraveghea pe cei mici.

Se știe că Mirela Vaida este foarte grijulie, motiv pentru care a refuzat să-și trimită copiii la grădiniță după ce s-a consultat cu soțul ei și au ajuns la concluzia că sănătatea lor este pusă în pericol de pandemia cu care ne confruntăm în prezent. Ea a mărturisit că autoritățile nu i-au convins că cei mici vor fi în siguranță dacă vor merge la grădiniță și, cel mai grav, Vladimir și Carla merg la o grădiniță de stat, care nu are personal medical calificat, care să realizeze triajul la intrare și să pună în aplicare toate măsurile necesare prevenirii îmbolnăvirii.

Mirela Vaida nu este singura care se confruntă cu astfel de probleme. Și Gabriela Cristea s-a lovit de nopțile nedormite, deoarece Iris și Victoria se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Tot din cauza schimbărilor de vreme, micuțele au răcit și i-au pus la încercare pe părinții lor.

Mirela Vaida, mamă din nou

Mirela Vaida se gândește să devină mamă pentru a patra oară. La fel de încântat este și soțul vedetei și ambii își doresc o fetiță, pentru a avea două perechi. Ea nu se teme de o nouă sarcină, deoarece corpul ei s-ar fi descurcat foarte bine până acum, născând doar natural, fără alte complicații.

„Vrea soţul meu încă o fetiţă. Şi eu mi-aş dori…să închidem treaba, să fie două fete şi doi băieţi. Eu nu pot să programez, programează Dumnezeu, eu spun ce îmi doresc, doar că…nu am probleme. Mulţumesc lui Dumnezeu, corpul meu a dus aşa de bine sarcinile, am născut natural, nu îmi este teamă de nimic, am alăptat copiii, mă ocup de ei…iarăşi va însemna o perioadă în care ies din muncă.”, a spus vedeta

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top