Connect with us
Nimeni nu o mai suportă pe Mirela Vaida! Vedeta este aspru criticată pentru ce face în emisiune

Vedete

Nimeni nu o mai suportă pe Mirela Vaida! Vedeta este aspru criticată pentru ce face în emisiune

Mirela Vaida începe să fie dezagreată de fanii emisiunii Acces Direct pe care o moderează. Multă vreme telespectatorii au urmărit subiectele prezentate în emisiune, dar, odată cu Vulpița a apărut și isteria în mediul online. Oamenilor li se pare că acest caz a fost mult prea mediatizat, prea dezbătut, prea evidențiat, iar fanii emisiunii arată cu degetul spre Mirela Vaida.

Nimeni nu o mai suportă pe Mirela Vaida! Vedeta este aspru criticată pentru ce face în emisiune

Inițial o prezență plăcută și îndrăgită de telespectatori, acum Mirela Vaida a devenit pentru aceștia, tot mai greu de suportat. Schimbarea de atitudine a fanilor, nu are legătură cu omul Mirela, ci cu moderatoarea emisiunii Acces Direct. Din comentariile pe care oamenii le lasă pe pagina de Instagram a prezentatoarei TV, rezultă că și-au schimbat total părerea despre ea.

Totul a pornit de la apariția telenovelei Vulpița, ai cărei protagoniști sunt soții Veronica și Viorel Stegaru. Deși o vreme, telespectatorii au fost interesați de acest subiect, se pare că – ce e prea mult – strică. Oamenii s-au săturat să-i vadă pe soții Stegaru la televizor, în totul felul de ipostaze, și, mai nou, în postura de cântăreți.

Pentru unii telespectatori, aceasta a fost picătura care a umplut paharul. S-au supărat atât de tare, încât au început să-i scrie Mirelei pe Instagram, acolo unde vedeta postează zilnic.

Unele dintre mesaje sunt extrem de dure!

”Dispari și tu odată cu mediocrii tăi. Ai distrus ce a fost frumos la Acces. Rușine jegoșilor. Nu ai rușine față de noi, prostii care plătim abonament să vedem trio de proști. Hoooo, javrelor”, a scris cineva.

”Doi proști ca Viorel și Vulpița găsesc și eu? Nu vreau decât să câștig și eu bani așa cum îți intră ție în cont de pe urma proștilor. Sunt dispus să vă fac reclamă pentru promovarea prostiei” , a scris altcineva la o poză de pe Instagramul Mirelei.

”Fanii Acces Direct s-au săturat de Viorel și Vulpița”, a fost opinia altui internaut.

Unii au mers mai departe și au făcut comparații între Acces Direct moderat de către Mirela Vaida, și Acces Direct moderat de către Simona Gherghe.

Un fan al emisiunii i-a scris Mirelei, tot pe Instagram, că Simona nu s-ar fi pretat niciodată la ”circul ieftin la care Mirela asistă de câteva luni”.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top