Momente grele pentru actrița Aimee Iacobescu, diagnosticată cu cancer

19.04.2017
Momente grele pentru actrița Aimee Iacobescu, diagnosticată cu cancer

Actrița Aimee Iacobescu trece prin momente cumplite. Ajunsă la vârsta de 70 de ani, ea este bolnavă de cancer și are probleme financiare serioase.

Ea a mărturisit că de Paște nu a putut ieși din casă și că îi este foarte greu să își mențină echilibrul atunci când merge.

„De Paște am petrecut ca în fiecare zi… N-am putut ieși din casă nici măcar până la biserică pentru că, din cauza citostaticelor, nu reușesc să-mi mențin echilibrul și să merg. A venit un cunoscut în Noaptea de Înviere să-mi aducă lumină și Paște”, a declarat Aimee Iacobescu, într-un interviu acordat pentru Ziarul Ring.

Mai mult decât ea spune că majoritatea banilor săi se duc pe medicamente și că abia își permite să cumpere două mere pe săptămână.

Actrița a mai mărturisit că a început un nou tratament cu citostatice și că acesta îi provoacă stări de rău, amețeli și dureri de cap. Ea a mai afirmat că așteaptă ca UNITER să îi recunoască meritele și să îi acorde indemnizația cuvenită.

„Deocamdată pe lista beneficiarilor am văzut că intră oameni de care eu nu am auzit și care nici nu au împlinit 60 de ani. Am depus dosarul pentru această indemnizație de merit la UNITER de trei ani, însă n-am primit niciun răspuns”, a încheiat Aimee Iacobescu.

Citește și: Aimee Iacobescu si Cezara Dafinescu, conflict public din cauza unui presupus imprumut de 2.000 de lei

Citește și: Ce a ajuns să facă actrița pentru a supraviețui

Citește și: Un cunoscut om de afaceri român a murit în noaptea de Înviere!