Connect with us
Anca Pandrea a trecut prin momente cumplite după ce a fost internată în spital. Medicii i-au dat o veste cutremurătoare văduvei lui Iurie Darie.

Vedete

Momente grele pentru Anca Pandrea. Vestea groaznică a medicilor

Anca Pandrea a trecut prin momente groaznice. Actrița a ajuns la spital din cauza unei infecții care s-a extins în tot organismul. Văduva lui Iurie Darie nu a mai putut să meargă, după ce picioarele i se umflaseră.

Ea a rememorat clipele de coșmar prin care a trecut.

„Luna trecută am fost din nou în spital după ce de Paște am stat la Urgență două săptămâni. În septembrie, am stat două săptămâni internată la Reumatologie, la Spitalul Colentina, pentru că nu mai puteam să merg. Se umflaseră labele picioarelor de ziceai că mi le taie… erau mov. Inițial, medicii nu știau ce mi s-a întâmplat.

Citește și: Bianca Drăgușanu a fost externată din spital. Cum arată vedeta după ce a devenit mamă

Mi-au zis că este gută, dar nu e gută… Mi-au dat  infiltrații și de toate, iar în două săptămâni am reușit să merg din nou. Se pare că a fost vorba despre o mare infecție care a debutat la umeri, la mâini, la genunchi și s-a extins la picioare și încheieturi… E singurul lucru care mă sperie: să nu pot merge. Ai probleme cu ficatul, te-a luat Dumnezeu, dar îți dă Dumnezeu zile, și tu să mergi în cadru?! Acum n-am voie picătură de sare pentru că mi-au făcut hidrocortizon”, a povestit, pentru ziarulring.ro, Anca Pandrea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top