Connect with us
Momente intime în emisiunea Ferma! Ce a făcut Anna Lesko și cum au reacționat fanii emisiunii

Vedete

Momente intime în emisiunea Ferma! Ce a făcut Anna Lesko și cum au reacționat fanii emisiunii

Anna Lesko se numără printre vedetele care participă în noul sezon al emisiunii Ferma de la Pro TV. Recent, vedeta a primit o mega-provocare din partea prezentatoarei Mihaela Rădulescu. Ea și concurentul George Piștereanu au fost legați unul de celălalt și așa au trebuit să se descurce astfel până și la toaletă.

Momente intime cu Anna Lesko

Anna Lesko a ajuns să doarmă lipită de George Piștereanu, în emisiunea Ferma. A fost vorba despre o provocare pe care cei doi au primit-o din partea Mihaelei Rădulescu. Au stat legați unul de celălalt în toate momentele zilei, atât la somn, cât și la toaletă. Cei doi au fost delicioși când au povestit, ulterior, cum au reușit să doarmă. Imediat a intervenit și George, care s-a amuzat copios de situație.

“Am dormit spate în spate, și așa, și așa, și cu picioarele încrucișate la un moment dat. M-a distrus, m-a violat”, a spus Anna Lesko.

“Mi-am zis, hai să nu mai pun o mână pe ea!” “N-am umblat la ea!”, au fost cuvintele lui George Piștereanu.

Din toată provocarea aceasta, focoasa blondă a ieșit cea mai câștigată. Anna Lesko a stârnit simpatia fanilor emisiunii, care s-au arătat impresionați de modul în care a reacționat și de comportamentul ei. Se pare că mulți se așteptau ca ea să fie arogantă, cu multe fițe, ceea ce nu s-a întâmplat.

Momente intime în emisiunea Ferma! Ce a făcut Anna Lesko și cum au reacționat fanii emisiunii

“Cred că ai făcut o alegere foarte bună să participi la această emisiune. Am impresia că vei fi revelația acestei ediții. Încă o dată ni se confirmă faptul că nu este ok să punem etichete fără a cunoaște persoana respectivă. Cred că vei câștiga un mare capital de imagine și te felicit pentru asta! Jos pălăria! Sper să o ții tot așa până la final“, a scris cineva pe contul de Instagram al Annei Lesko.

Emisiunea Ferma 2020 este prezentată de către Mihaela Rădulescu și difuzată pe Pro TV. Participă 16 concurenți, împărțiți în două tabere – orășenii și sătenii.

Orășeni

Anda Adam – cântăreață;
Paul Diaconescu – comediant de stand-up;
Cezar Ouatu – artist, acesta a prezentat România la Eurovision;
George Piștereanu – actor, Tibi din serialul Vlad;
Bogdan Stoica – luptător;
Elena Chiriac – sportivă și fost model;
Alina Pușcău – model;
Giulia Nahmany – fostă prezentatoare, actriță și acum instructor de yoga.

Săteni

Viviana Sposub – asistentă tv la ”Vorbește Lumea”;
Andrei Stoica – luptător de K1;
Anisia Gafton – face stand-up și a participat la Românii au talent;
Gabriel Toader – lucrează în restaurante;
Anna Lesko – artistă;
Octavian Ciovică – consilier local PNL în Brașov;
George Burcea – actor, fostul soț al Andreei Bălan;
Ana Maria Ababei – interpretă de muzică populară.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top