Connect with us
Elena Basescu si Bogdan Ionescu s-au despartit

Vedete

Motivul divortului dintre Elena Basescu si Sida: ” Acum a aflat ca avea o relatie in paralel”

Divortul dintre Elena Basescu si Bogdan Ionescu a fost un soc pentru toata lumea. Desi au existat mai multe zvonuri in trecut, nimeni nu s-ar fi asteptat ca cei doi sa se desparta avand in vedere ca au doi copii impreuna.

Citeste si: Elena Basescu si Bogdan Ionescu, batalie pentru custodia copiilor

Citeste si: Traian Basescu, dezvaluire-bomba: Un celebrul interlop planuia sa-mi rapeasca fiica

Insasi Elena Basescu a confirmat aceasta veste pe pagina sa de Facebook.

„Familia Ionescu – Basescu, de comun acord şi de maniera amiabila, a decis sa puna punct casniciei incepute in 2012. Separarea se produce prin procedura notariala. In acest moment, locuim deja separat”, se arata intr-un mesaj postat pe contul de Facebook al Elenei Basescu, dar semnat atat de ea, cat si de catre Bogdan Ionescu.

Despte motive care au dus la separare celor doi nu au comentat nici Elena Basescu si nici Bogdan Ionescu. Insa, potrivit Ziarului Ring, o sursa apropiata celor doi a declarat ca in cercul lor de prieteni se vorbeste despre o relatie pe care Bogdan Ionescu ar fi avut-o in paralel de trei ani. „Probabil ea acum a aflat despre asta de la cineva sau l-a urmarit”, a declarat sursa citata pentru Ziarul Ring.

In 2013, Carmen Harra a surprins pe toata lumea cand a prezis divortul dintre Elena Basescu si Bogdan Ionescu. Dupa ce s-a adeverit previziunea sa, Carmen Harra vine cu alte dezvaluiri incendiare. Mai mult, ea a invitat-o pe Elena Basescu la o discutie privata in care sa-i spuna mai multe detalii cu privire la divortul dintre cei doi.

„Dupa toate calculatiile numerologice pe care eu le-am facut pornind de la datele lor de nastere, relatia dintre Elena Basescu si Bogdan Ionescu nu avea sanse prea mari de supravietuire si am estimat durata acesteia la patru, maximum cinci ani. Adevarul este ca nu a fost sa dureze… a fost o relatie tranzitorie care a produs copii.”, a declarat Carmen Harra pentru Ziarul Ring.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top