Connect with us
Motivul pentru care Saveta Bogdan nu pune gura pe alcool. Cântăreața a stat în comă

Vedete

Motivul pentru care Saveta Bogdan nu pune gura pe alcool. Cântăreața a stat în comă

Îndrăgita interpretă de muzică populară, Saveta Bogdan, a vorbit despre motivul pentru care nu pune gura pe alcool. Sub nicio formă, cântăreața nu vrea să audă de băuturi alcoolice. Totul a pornit de la un accident, pe vremea când avea doar trei ani.

Saveta Bogdan nu consumă alcool!

Motivul pentru care cântăreața nu pune gura pe alcool se trage din copilăria acesteia. Pe când avea trei ani, într-un moment în care a scăpat de sub ochii părinților, Saveta Bogdan a scăpat la cazanul cu țuică și a băut câteva guri de pălincă, după care a intrat în comă.

”La trei ani am fost în comă. Eu eram a doua dintre copii. Părinții mei făceau țuică la cazan și, la un moment dat, m-au pierdut părinții din ochi, eu am alergat pe acolo și am pus gura la o țeavă pe unde curgea pălincă și am tras câteva guri de palincă și am căzut jos. Am căzut într-o comă. Eu de atunci nu mai pun gura pe băutură”, a declarat Saveta Bogdan.

De atunci nu a mai băut alcool niciodată. O singură tentativă a avut să bea un pahar cu bere, dar i-a fost foarte rău și acolo s-a încheiat experiența cu alcoolul.

”Am încercat în America să beau un pahar de bere cu ginerele meu, dar mi-a fost foarte rău și am dormit o zi și o noapte, pentru că nu puteam să ridic capul. Mie mi-a cauzat foarte tare lucrul acesta”, a mai spus interpreta de muzică populară.

Anul 2020 a fost unul greu încercat pentru Saveta Bogdan care și-a pierdut ambii frați. Interpreta de muzică populară a trecut greu peste aceste pierderi, mai ales că avea o relație bună cu ei, cum de altfel are cu toate rudele.

Saveta Bogdan este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din țara noastră, cu o carieră impresionantă. A înregistrat 12 discuri, 3 CD-uri și 6 casete.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top