Connect with us

Vedete

A murit Ileana Ciuculete. Cine a fost și cum arată primul soț al artistei

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Ileana Ciuculete a murit marți, 14 martie, la doar 59 de ani. Alături de ea în ultimele clipe, a fost soțul său, Cornel Galeș.Însă nu multă lume știe că artista a mai fost căsătorită o dată, timp de 12 ani, cu interpretul Valeriu Sfetcu.

Din mariajul cu Valeriu Sftecu au rezultat doi copii, Cristi și Mugurel Sfetcu.

„Am cunoscut-o pe Ileana în 1970, era un copil tânăr, care a pornit pe drumul artistic împreună cu mine. În 1973 ne-am căsătorit şi am divorţat după 12 ani. La început, căsnicia noastră a fost frumoasă, cu dragoste la mijloc. Cu timpul am început să mă împiedic de multe ori de o persoană de culoare în apartamentul nostru, dar nu numai acesta a fost motivul divorţului. Îl chema Amar, cred că era arab şi eram deranjat de prezenţa acestuia în viaţa soţiei mele. Nu m-am prezentat însă la acţiunea de divorţ, pentru că a fost aranjat dinainte, un divorţ manipulat”, povestea Valeriu Sfetcu despre fosta sa soție.

Ileana Ciuculete și Valeriu Sfetcu au fost căsătoriți 12 ani

Relația dintre Ileana Ciuculete și Valeriu Sftecu nu a fost una cordială după finalizarea divorțului. Fostul soț al artistei a declarat într-un interviu să artista s-a schimbat în rău după ce l-a cunoscut pe Cornel Galeș, scrie libertatea.

„Eu nu am mai vorbit cu Ileana niciodată de când ne-am despărţit. Am avut mare încredere în ea şi pentru că m-a dezamăgit mult am decis să nu mai vorbesc cu ea. M-a jignit, a ţipat la mine şi nu am suportat aceste lucruri. Mi se pare că e corect să ne despărţim atunci când nu ne mai înţelegem nu să ţipăm sau să avem un astfel de comportament.

În rest a fost o bună gospodină, nu am ce să îi reproşez, dar acum văd că s-a schimbat şi a devenit răutăcioasă. A spus că le-a luat vile copiilor. Păi ea cântă, iar toţi banii merg la Cornel, îl îmbracă, în cumpără maşini de lux…

Casele pe care susţine că le-a cumpărat copiiilor nu sunt pe numele lor. Ileana nu a făcut nimic pentru copiii ei. Vinovat de tot ce se întâmplă este Cornel Galeş şi multă lume din muzica populară ştie realitatea, dar de teama lui nu se implică în acest scandal. Cornel Galeş are legături cu interlopii şi de aceea mulţi oameni tac”, a mai spus Valeriu Sftecu.

Articole pe aceeași temă:
Ileana Ciuculete a murit iar Gheorghe Turda a oferit o reacție
A murit Ileana Ciuculete. Cauza morții artistei
Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cornel Galeș, după ce Ileana Ciuculete a murit
Cine a fost Ileana Ciuculete
Ileana Ciuculete a murit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top