A murit mama lui Andrei Duban

06.05.2016
A murit mama lui Andrei Duban

Doliu in familia umoristului Andrei Duban. La cativa ani dupa ce si-a pierdut soacra, mama sotiei sale Gratiela, actorul trece din nou prin clipe dureroase. Acesta si-a pierdut mama la cateva zile dupa Paste.

Anuntul a fost facut chiar de catre actor pe contul sau de Facebook: „Te voi purta mereu in suflet mama, chiar daca tu doar ma veghezi de sus, iar noaptea cand ard stelele pe bolta, te caut sa iti spun ce nu ne-am spus”. Andrei Duban avea o relatie speciala cu mama sa, aceasta fiindu-i cea mai buna prietena si confidenta.

Razvan Botezatu, in doliu. I-a murit tatal

Marian Darta a murit – Stilistul vedetelor a purtat o lupta grea cu cancerul

Andrei Duban este unul dintre cei mai cunoscuti actori romani de teatru si film. A jucat in filme precum „Simplu soldat”, „Liceenii in alerta” (in regia lui Mircea Plangau), „Nu sunt barbat pentru o noapte” sau „Lantul rupt”.

De asemenea, actorul s-a remarcat ca si colaborator la mai multe posturi de televiziune, din postura de umorist. A lucrat la Tele 7 Abc, TVR 2 si Kanal D, unde avea emisiunea „Cafeaua de dimineata” (2011). Actorul este cunoscut pentru bancurile sale spuse in emisiunile de divertisment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *