Connect with us
A murit mama lui Andrei Duban

Vedete

A murit mama lui Andrei Duban

Doliu in familia umoristului Andrei Duban. La cativa ani dupa ce si-a pierdut soacra, mama sotiei sale Gratiela, actorul trece din nou prin clipe dureroase. Acesta si-a pierdut mama la cateva zile dupa Paste.

Anuntul a fost facut chiar de catre actor pe contul sau de Facebook: „Te voi purta mereu in suflet mama, chiar daca tu doar ma veghezi de sus, iar noaptea cand ard stelele pe bolta, te caut sa iti spun ce nu ne-am spus”. Andrei Duban avea o relatie speciala cu mama sa, aceasta fiindu-i cea mai buna prietena si confidenta.

Razvan Botezatu, in doliu. I-a murit tatal

Marian Darta a murit – Stilistul vedetelor a purtat o lupta grea cu cancerul

Andrei Duban este unul dintre cei mai cunoscuti actori romani de teatru si film. A jucat in filme precum „Simplu soldat”, „Liceenii in alerta” (in regia lui Mircea Plangau), „Nu sunt barbat pentru o noapte” sau „Lantul rupt”.

De asemenea, actorul s-a remarcat ca si colaborator la mai multe posturi de televiziune, din postura de umorist. A lucrat la Tele 7 Abc, TVR 2 si Kanal D, unde avea emisiunea „Cafeaua de dimineata” (2011). Actorul este cunoscut pentru bancurile sale spuse in emisiunile de divertisment.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top