Connect with us
A murit Tonita Castro

Vedete

A murit Tonita Castro („Glee”, „Dexter, „Doi barbati si jumatate”)

Actrita Tonita Castro s-a stins din viata astazi, la varsta de 63 de ani. Avea cancer la stomac.

Cunoscuta actrita este una din milioane de imigranti mexicani din Statele Unite care in anii ’70 si-a cautat un rost in viata. La inceput a prezentat emisiuni la radio, insa a parasit media pentru lumea actoriei. A jucat intr-o serie de seriale cunoscute alaturi de nume consacrate ale industriei de film din SUA.

Printre productiile in care a putut fi urmarita Tonita Castro se numara „Go On”, ”Dads”, ”The Grinder”, ”Life in Pieces”, „Funny People” sau Imagine That”, unde a aparut alaturi de Adam Sandler sau Matthew Perry.

UPDATE: De ce a murit Ekeng. Ce spun medicii legisti

A murit un mare actor. Era presedintele sindicatului actorilor de la Hollywood

Actrita a aparut si in superproductiile „Glee”, „Dexter” sau „Doi barbati si jumatate”. Tonita Castro lupta de cativa ani buni cu cancerul, insa boala care i-a afectat stomacul a invins in cele din urma.

Spala podele ca sa isi faca un rost in viata

Dupa moartea tatalui, in 1970, Tonita a batut drumurile Americii ca imigranta mexicana pentru a castiga o paine. Printre primele joburi se numara cel de spalatoreasa, infirmiera sau menajera la bogatasii din sudul Americii. Cu timpul, Tonita si-a facut remarcat talentul de orator, iar jurnalistii din radio au cooptat-o in mai multe proiecte. In lumea televiziunii a intrat abia in 2005.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top