Connect with us
Magicianul Ciprian Toredo, nașul și prietenul "piticului Colorado" a vorbit despre ultimele clipe din viața acestuia.

Vedete

Nașul piticului Colorado, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe din viața acestuia

Magicianul Ciprian Toredo, nașul și prietenul cel mai bun al piticului Colorado, a făcut dezvăluiri despre ultimele clipe din viața acestuia.

Magicianul Toredo a povestit că soția lui Colorado, Mădălina, trece acum prin clipe groaznice, fiind profund afectată de decesul soțului său. Totodată, acesta spune că finul său a fost internat în spital, dar a ales să plece de acolo pentru a sta lângă fata lui.

„Am avut forţa ca să fiu în direct cu dumneavoastră în această seara pentru fanii lui şi pentru cei ce l-au iubit pe Cristian Colorado. Ne-a sunat că e la spital şi că se simte rău, după ne-a spus că e bine şi pleacă acasă. Dupa nu i-a dat drumul doctorul acasă, a fugit din spital pentru că a zis că vrea să doarmă linişitit lângă fata lui. Fata mea mijlocie a mers să vadă ce face, a crezut că e ok. Între timp a venit Mădalina în fugă: Cipriane, Cipriane vino repede cred că s-a întâmplat ceva cu Cristi, cred că a murit. Au venit cei de la salvare, foarte repede, cred că 7 minute, şansele au fost în zadar”, a spus Ciprian Toredo, la Antena Stars.

Citește și:  De ce a murit piticul Colorado!

„Piticul Colorado”, pe numele său real Cristian, a încetat din viață marți seara. El a lăsat în urmă o soție văduvă și o fetiță de doar câteva luni. Se pare că bărbatul a suferit de o problemă gravă a ficatului, însă a continuat să consume alcool, ignorând avertizările medicilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top