Connect with us
Necazurile se țin scai de Cristina Spătar: "Am zile în care nu mă pot ridica din pat din cauza stresului"

Vedete

Necazurile se țin scai de Cristina Spătar: „Am zile în care nu mă pot ridica din pat din cauza stresului”

Cristina Spătar este una dintre vedetele din România care au apărut mai puțin în ultimii ani, pe micile ecrane. După divorțul de Alin Ionescu, viața Cristinei s-a schimbat complet. A trecut de la agonie la extaz în repetate rânduri și a fost singură, copleșită de greutăți. Cu toate astea, Cristina nu numai că nu se plânge, dar este resemnată și optimistă, considerând că fiecare om are o cruce, mai grea sau mai ușoară, iar asta este crucea ei.

Cristina Spătar este o luptătoare

Primul mare șoc din viața vedetei a fost când mama ei a primit un diagnostic crunt. O boală nemiloasă avea să dea peste cap viața familiei Spătar, și a Cristinei, care de atunci nu a mai avut liniște. A făcut tot ce a ținut de ea să fie un copil bun, iar mai târziu, când a devenit adult, o soție și o mamă model.

S-a căsătorit din iubire cu omul de afaceri Alin Ionescu, lângă care avea, mai târziu, să și sufere enorm.

Cristina Spătaru și Alin Ionescu s-au căsătorit în anul 2008, și au divorțat în urmă cu patru ani. Cei doi au împreună o fetiță și un băiețel. Copii stau cu mama lor care se ocupă exclusiv de ei, fără bonă sau alt ajutor.

Viața vedetei nu este deloc ușoară. Nu demult, tatăl ei a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă, iar Cristina are grijă de el. Ea a declarat că are zile în care este atât de stresată încât nu se poate ridica din pat, dar că cei doi copii, și muzica o fac să zâmbească și să meargă mai departe.

„Am zile în care nu mă pot ridica din pat din cauza stresului. Sunt mamă cu normă întreagă. Copiii vor numai cu mine pentru că facem totul împreună. I-am întrebat și nici nu vor să audă de bonă. Mi-aș dori ca tatăl lor să fie mai prezent în viața copiilor”, a spus Cristina Spătar.

Necazurile nu se opresc aici

La emisiunea „Vorbește Lumea”, Cristina Spătar a mărturisit că o altă supărare e boala tatălui său. El suferă de cancer, boală care a măcinat-o și pe mama Cristinei, și care în final, i-a adus moartea.

”Am aflat recent că tata are cancer la gât”, a spus Cristina Spătar.

Pe plan muzical, Cristina Spătar continuă să-și facă treaba. Recent, cântăreața a lansat melodia „Ai”.

 

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top