Connect with us
Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 de ani. Anunțul a fost confirmat

Vedete

Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 de ani. Anunțul a fost confirmat

Moarte fulgerătoare la doar 27 de ani. Nepotul celebrului Elvis Presley a decedat în acest weekend, la locuința din California. Anunțul a fost confirmat de către managerul Lisei Marie Presley – mama sa. Conform primelor indicii, Benjamin Keough s-ar fi sinucis prin împușcare.

Nepotul lui Elvis Presley a murit la 27 de ani

Tânărul s-ar fi împușcat. Mama lui este devastată. Potrivit managerului, Lisa Marie Presley “este sfâșiată de durere, de neconsolat și devastată, dar încearcă să rămână puternică pentru gemenii de 11 ani și pentru fata cea mare, Riley”.
Conform CNN,  Keough semăna foarte bine cu celebrul său bunic, cântărețul și actorul Elvis Presley, decedat în 1977. Priscilla Presley era bunica sa maternă.

Elvis Presley – un artist desăvârșit

Elvis Aaron Presley a fost un cântăreț și actor american, cunoscut frecvent ca Regele Rock ‘n’ Roll-ului sau simplu, The King, cu toate ca a obținut și trei premii Grammy pentru muzică Gospel. A jucat în peste 30 de filme.

Elvis Presley este considerat artistul a cărui muzică a cunoscut cele mai mari vânzări din toate timpurile. În 2016, revista Forbes l-a plasat pe locul al patrulea între celebritaţile care aveau cele mai mari venituri la momentul decesului, 27 de milioane de dolari.

Albumele lui s-au vândut în aproximativ 1 miliard de copii pe plan mondial.

Timp de 22 de ani, Regele Rock-and-Roll-ului s-a pus în slujba muzicii și a celor din jurul său. 31 de filme și 2 documentare, 64 de albume de studio sau live, 149 de single-uri și nenumărate concerte. Sunt doar câteva din cifrele ce pot caracteriza o carieră fantastică, din care puține realizări lipsesc. Poate doar un turneu în Europa, Asia sau Australia dar până la urmă și acestea au fost realizate: în 1997, cu ajutorul tehnologiei s-a pus în scena un concert extraordinar numit Elvis in Concert ’97 în Memphis la Mid-South Colloseum.

Elvis a fost acompaniat de peste 30 dintre foștii săi colegi de turnee împreuna cu Orchestra Simfonica din Memphis. Ulterior, în 1999 a avut loc un turneu și în Europa.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top