Connect with us

Știri

Elvis trăiește? Fotografia care a creat rumoare printre fanii teoriilor conspirative

Fanii teoriilor conspirative susțin de multă vreme că Elvis trăiește și că anunțul decesului din 1977 a fost doar o tactică prin care acesta a dorit să scape de presiunea faimei. Aceștia susțin că la celebrarea a 82 de ani de la nașterea artistului, au obținut și dovada veridicității acestei teorii.

La evenimentele organizate săptămână trecută pe domeniul Graceland, a fost făcută o poză a unui bărbat despre care mulți spun că ar fi chiar Regele Rock’n’Roll-ului. Imaginea arată un bărbat corpolent, cu părul și barba albe, ascuns în mulțime la momentul tăierii unu tort în onoarea nașterii cântărețului.

Bărbatul este îmbrăcat cu o geacă neagră, pe cap are o șapcă iar la ochi, o pereche de ochelari de soare fumurii. De când imaginea a fost postată pe grupul de Facebook „Elvis Presley is alive”, mulți fani sunt convinși că bărbatul din imagine arată exact cum ar arăta cel supranumit „The King”, la 82 de ani.

Bărbatul care ar putea fi Elvis era păzit de trei bodyguarzi

Aceștia spun că teoria le este susținută și de prezența în fundalul imaginii a trei bărbați, care ar putea fi gărzile de corp ale lui Elvis.

„L-am observat pe acel bărbat în câteva rânduri și chiar mă gândeam dacă ar putea să fie chiar el. Am zis: se ascunde din nou la vedere! Oamenii de lângă el nici nu-și dau seama lângă cine stau”, a scris un fan pe pagina de socializare.

„Trebuie să fie Elvis! Bodyguarzii sunt ușor de observat! Îmi pare rău că nu am fost acolo. Eu sigur l-aș fi observat”, a scris un alt fan.

Citește și: Tatăl lui Tavi Colen a murit. Mesaj cutremurător al cântărețului

Alți membrii ai grupului de Facebook au venit cu o altă teorie, chiar mai halucinantă. Aceștia sunt convinși că bărbatul din fotografie este Jesse Garon Presley, geamănul lui Elvis, care a murit la doar 30 de minute după naștere.

Există însă și persoane care privesc întreaga teorie cu scepticism și susțin că bărbatul din imagine nu seamănă delco cu legenda rock’n’roll-ului.

Elvis Presley a murit pe 17 august 1977, la vârsta de 42 de ani. Cadavrul său a fost găsit într-o baie din casa de pe domeniul Graceland, iar cauza morții a fost stabilită ca fiind un atac de cord. Potrivit unelor teorii, infarctul a fost cauzat de o supradoză, în corpul artistului fiind găsit un nivel ridicat de barbiturice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top