Connect with us
Nepotul lui Gigi Becali a fost implicat intr-un scandal cu un regizor roman

Vedete

Nepotul lui Gigi Becali a fost implicat intr-un scandal cu un regizor roman

Lucian Becali, nepotul latifundiarului Gigi Becali, a fost implicat intr-un scandal virtual cu regizorul Dan Chisu. Discutiile contradictorii au inceput pe Facebook, in urma unui mesaj postat de cunoscutul cineast.
„Astazi am vrut sa corectez greseala de ieri si am „batut” (pentru Naumovici:)) pe Google, Gigi Buffon. si mi-a aparut…Becali:))”, a scris initial Dan Chisu pe contul de Facebook. Mesajul acestuia nu a ramas fara replica, mai ales ca este cunoscut ca membrii familiei Becali sunt foarte sensibili cand cineva glumeste pe seama numelui acestora.

Astfel, cel care a preluat rolul de aparator in aceasta situatia a fost Lucian Becali, nepotul omului de afaceri si totodata al patronului echipei Steaua, Gigi Becali. „Eu am tastat, actor bufon de doi lei si mi-a aparut Chisu Pisu….!!!”, a scris tanarul, care astfel i-a raspuns lui Dan Chisu.

Citeste si: Zina Dumitrescu, SALVATA de George Becali. Cum arata viata ei la azil

Gigi Becali, amenintat: „Mi-au spus ca nu imi dau seama cu cine ma pun!”

Regizorul a continuat disputa virtuala cu urmatoarea reactie: „Dupa posibilitati. Mie mi-a aparut mai rau când am tastat Chisu pisu… Lista ta e scurta. La mine a aparut: actor bufon de doi lei, cretin bou, hot, prost, jegos, bulangiu, idiot, libidinos, varza, cocalar mizerabil dar culmea nu… Mort. Asa ca mai ai timp sa versi laturi.”

Pana la urma, cel care a dat primul semn de retragere a fost nepotul lui Gigi Becali. „Nici chiar asa, sa nu exageram in stilul autohton mioritic, doar ca „gluma” mi s-a parut cam seaca… sunt subiectiv stiu , dar cine n-ar fi fost… o zi linistita… !!! Iar laturi n-am sa vars asa ca voi despre persoane pe care daca le-ntalniti le salutati , , in schimb voi sunteti „funny” ma , ca voi sunteti hipsteri si va permiteti , tu cu porcu de Naumovici … :)))”, a transmis Lucian Becali. In aceste conditii, si Dan Chisu a facut un pas catre uitarea acestui episod inedit. „Lucian Becali poate, scuze… Cu subiectivismul sigur ai dreptate… si eu am fost tot subiectiv. O zi linistita si tie. Pace”, a incheiat cineastul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top