Connect with us
Nicoleta Voica a spus totul în legătură cu infidelitatea soțului! ”Nu mă vedeam măritată cu un...”

Vedete

Nicoleta Voica a spus totul în legătură cu infidelitatea soțului! ”Nu mă vedeam măritată cu un…”

După ce zilele trecute a fost vâlvă cu subiectul infidelității noului soț, Nicoleta Voica a rupt tăcerea! Aflată într-o emisiune Tv, cântăreața de muzică populară a clarificat totul și este mai fericită ca niciodată. Ea vorbit despre cât de multă încredere are în soțul ei și că după cele trei căsnicii eșuate, simte că aceasta este ultima.
„Urmeaza cununia religioasa, cat de curand, nu vreau sa dau date. O sa fie ceva intim, inconjurati de cei din familie. Eu ma simt o adolescenta si daca stau sa ma gandesc, la cum ma comport, ar trebui sa vina des SMURD-ul. Am mai avut trei casatorii, el a avut doua. Aici e capatul, asta e ultima.
O sa fiu credincioasa sotului meu, merita acest lucru. A venit exact ce am comandat, tot ce mi-am dorit. 
Noi avem o casa mare, am stat 11 ani singura, am platit totul singura.

Cu cine nu se vedea măritată cântăreața de muzică populară

Nu ma vedeam maritata cu un american, nu e pe sufletul meu. Noi cantam, noi nu trebui sa ne povestim. Lumea zicea de mine ca le-am facut pe toate, ca am jucat in filme porno, il sunau pe el sa ii spuna ca am facut nu stiu ce. Lumea nu gusta ce e frumos si fericit.
 Frustratii nu inteleg. Fratilor, nu mai incercati, ca nu ne vom desparti never, ever!
Faptul ca s-a insurat cu mine este o stire. Acuzatiile sunt ridicole. Traim o viata de miere, nu ne trebuie luna de miere.”, a spus Nicoleta Voica, in cadrul unei emisiuni tv.
Nicoleta Voica și Alin Bagiu s-au căsătorit civil în urmă cu câteva luni și urmează să facă și cununia religioasă. Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top