Niculina Stoican, în culmea fericirii! Soțul său, eliberat condiționat

21.11.2016
Niculina Stoican, în culmea fericirii! Soțul său, eliberat condiționat

Niculina Stoican este în al nouălea cer. Soțul cântăreței de muzică populară, Vasile Stănescu, a fost eliberat condiționat din închisoare.

Soțul Niculinei Stoican fusese condamnat la șase ani de închisoare cu executare, fiind băgat după gratii în ianuarie 2014. Acesta fusese trimis în judecată alături de Genică Boerică și alte persoane, pentru obținerea ilegală de rambursări TVA de 13. 6 milioane de lei.

Citește și: O cunoscuta cantareata de muzica populara a murit din cauza cancerului!

Vasile Stănescu a executat doi ani și jumătate de detenție. Admite cererea de liberare condiţionată privind pe condamnatul Stănescu Vasile, deţinut în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Admite propunerea de liberare condiţionată privind pe condamnatul Stănescu Vasile, deţinut în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului. Cu drept de contestaţie”, se arată în decizia magistraților, potrivit publicației Impact în Gorj.

Soțul Niculine Stoican, eliberat! Mesajul artistei

Niculina Stoican s-a arătat foarte fericită la auzul acestei vești. „Toate la timpul lor!!!…Asta-i viața,asta-i lumea…”, a scris cântăreața pe Facebook, alături de câteva poze cu soțul său. Cei doi au împreună un băiat.