Connect with us
Noi descoperiri despre Vulpița și Viorel. Emisiunea le controlează orice mișcare

Vedete

Noi descoperiri despre Vulpița și Viorel. Emisiunea le controlează orice mișcare

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului. Cei doi au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului de televiziune care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari. Cu toate acestea, se pare că echipa Acces Direct ar avea control deplin asupra acestora și le-ar controla orice mișcare atât în timpul programului, cât și în afara lui, conform unor surse CANCAN.ro.

Noi descoperiri despre Vulpița și Viorel. Emisiunea le controlează orice mișcare

Apar noi detalii despre soții Stegaru, consacrați de apariția lor de la Acces Direct. Cei doi sunt într-o ceartă continuă și căsnicia lor este un haos, însă acestea nu sunt singurele probleme cu care cei doi se confruntă. Surse CANCAN.ro susțin că postul de televiziune pentru care lucrează și căruia i-au adus un rating mare ar controla tot ceea ce fac cât timp sunt pe platourile de filmare, cât și în timpul vieții personale.

Chiar dacă pentru cei doi, televiziunea a însemnat evadarea lor din sărăcie și o experiență unică, se pare că lucrurile nu sunt atât de simple precum par. Se pare că Vulpița ți Viorel ar fi renunțat la viața personală, crezând că sunt vedete și publicul îi place. De când s-au mutat la București, echipa Acces Direct îi urmărește mereu, îi sună la orice oră pentru a se asigura că nu încalcă vreo regulă prevăzută în contract.

De altfel, ei nu ar putea nici măcar să iasă din casă pentru a nu face vreo greșeală, chiar și strictul necesar le este asigurat de reporteri, care îi și vizitează uneori prin surprindere pentru a vedea dacă se supun restricțiilor impuse.

„Veronica și Viorel sunt de-a dreptul «sechestrați» de echipa Acces Direct. După ce s-au mutat împreună în apartamentul din București, ei au fost tot timpul supravegheați, 24/24, de către Acces. În weekenduri au mai mereu filmări, iar, atunci când nu filmează, sunt verificați de reporteri. Reporterii vin la ei acasă, nu îi anunță, ca să vadă dacă respectă clauzele din contract. Atunci când nu pot ajunge la ei acasă, îi sună tot timpul, îi verifică. Practic, ei nu au prieteni, nu au viață personală, nu pot face nimic în afara emisiunii. Și cumpărăturile le fac tot reporterii pentru ei, numai să nu iasă din casă.”, au declarat sursele.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top