Connect with us
Noi descoperiri despre Vulpița și Viorel. Emisiunea le controlează orice mișcare

Vedete

Viorel a plecat de acasă. Cu cine s-a mutat acum Vulpița

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului. Cei doi au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să-și spună povestea. Potrivit fetei, ea ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă. Căsnicia celor doi este una plină de haos, cu despărțiri și împăcări repetate, iar lucrurile niciodată nu se liniștesc între ei. Se pare că de data aceasta situația este dificilă, având în vedere că Viorel a decis să părăsească apartamentul în care locuia cu soția lui, deoarece aceasta și-a găsit o altă persoană cu care să locuiască.

Viorel a plecat de acasă. Cu cine s-a mutat acum Vulpița

Veronica și Viorel Stegar pare că nu se mai înțeleg deloc și nu mai există nicio cale de împăcare între ei. Chiar dacă s-a demonstrat că Viorel nu a agresat-o pe Veronica, aceasta a decis să plece din apartamentul în care a stat cu el în ultimele luni. Se pare că tânăra din Blăgești l-ar fi lăsat singur pe Viorel și a decis să plece de acasă din cauza geloziilor acestuia. Ulterior, ea s-a întors în apartamentul în care o aștepta soțul ei, dar lucrurile nu s-au schimbat deloc.

Deși s-a întors acasă, Veronica nu a venit singură, ci cu sora ei care s-a mutat în apartamentul în care stăteau cu chirie soții Stegaru. Aceasta a venit la Vulpița pentru a-i fi alături, ceea ce l-a făcut pe Viorel să se simtă în plus și să plece definitiv. El stă acum într-un hotel din capitală și Veronica e declarat că nu îi simte deloc dorul, fiind mult mai liniștită. De altfel, ea a făcut o mărturisire care dă de gândit, spunând că soțul ei a început să o jignească și chiar a făcut o boacănă, fără a dezvălui exact despre ce este vorba. Viorel i-ar fi spus să nu-i mai pronunțe numele niciodată.

„A început iar să mă jignească. A făcut o boacănă. Dar nu chiar mare. Mică. (… Nu pot să vă spun. Nu ne mai înțelegem. Nu mi-e dor. Mi-a zis să nu-i mai spun numele niciodată.”, a declarat Veronica.

Nu și-au adus copilul la București

Faima și programul încărcat de la emisiunea la care apar patru zile pe săptămână i-a făcut pe Vulpița și Viorel să își lase fetița în grija bunicilor și să nu o mai viziteze. Audiența i-a îndepărtat de satul în care locuiau și succesul de care se bucură le dă motive să rămână în continuare la București. Conform unor surse, fetița ar fi foarte afectată de plecarea părinților ei și la început i-a fost greu să se acomodeze cu situația. Deși au zis că o vor aduce la București, nu s-a produs nicio schimbare.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top