Connect with us
Noi detalii în cazul sopranei Maria Macsim Nicoară: soțul ei avea o amantă?

Știri

Noi detalii în cazul sopranei Maria Macsim Nicoară: soțul ei avea o amantă?

Cazul mezzosopranei de la Iași, pe nume Maria Macsim Nicoară, care se află în prezent în comă după ce a căzut pe scări ajunge din nou în atenția presei. Anchetatorii au audiat un personaj – cheie, o femeie din comuna ieșeană Aroneanu. Să fie aceasta amanta soțului sopranei și de aceea s-au certat cei doi? Află mai multe detalii din rândurile de mai jos.

Noi detalii în cazul sopranei Maria Macsim Nicoară: soțul ei avea o amantă?

Conform bzi.ro, cazul sopranei Maria Macsim Nicoară care a căzut pe scări în circumstanțe misterioase a primit noi date. Procurorii sunt în plin proces de verificare al unei noi ipoteze conform căreia soțul acestei, Codrin Nicoară ar fi avut o amantă de mult timp.

Soția sa ar fi știut de această femeie din localitatea Aroneanu, iar o ceartă între cei doi ar fi escaladat în „Accidentul” casnic cel puțin dubios. Cuplul ar fi avut certuri numeroase pe această temă, iar cei doi s-au îndepărtat atât de mult că ajunseseră să doarmă separat, conform apropiaților.

Conform sursei citate, această femeie este amanta lui Codrin Nicoară și le-ar fi mărturisit anchetatorilor acest lucru. Deși până acum, Codrin Nicoară este considerat doar martor în cazul accidentului soției sale, lucrurile se pot schimba radical. Acesta poate deveni suspect în tentativă de omor.

O întrebare esențială se impune în acest moment:

De ce a ținut Codrin Nicoară o femeie căzută pe scări timp de 8 ore în pat fără să sune la ambulanță? 

Maria Macsim Nicoară a căzut pe scările din casă în data de 9 mai, iar soțul ei a găsit-o la ora 23:00. Acesta a dus-o în pat, iar după 8 ore și-a dat seama că se află în stare critică.

Mama sa a fost cea care a sunat la 112. Abia la ora 07:10 Viorica Nicoară a sunat la numărul de urgențe pentru a cere ajutor în cazul nurorii sale inconștiente.  Ținând cont de cifrele menționate mai sus, femeia a stat aproximativ 8 ore în agonie fără să poată cere ajutor.

Soprana a ajuns la spital în stare critică unde pentru câteva ore nimeni nu s-a interesat de starea sa. Poliția a fost înștiințată de către medicii care au considerat că în spatele acestui accident casnic se află ceva mai grav. Nici soțul, nici soacra nu au stat pe holurile spitalului cum se întâmplă de obicei cu rudele persoanelor internate în spital, mai ales dacă acestea se află în stare gravă.

Poliția a început o anchetă. Ofițeri de la Investigații Criminale însoțiți de un procuror au mers la locuința soților Nicoară pentru a cerceta locul. Soțul afirmă că soția se afla în stare de ebrietate și de aceea a căzut pe scări, totuși nu are nicio scuză pentru cele 8 ore în care nu a sunat la 112 să ceară o ambulanță.

Ce părere aveți despre asta?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top