Connect with us

Vedete

Noi dezvăluiri despre mezzosoprana Maria Nicoară. Ce s-a aflat la cinci luni de la moarte

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a murit în urmă cu cinci luni, după ce a suferit un accident casnic. După luni întregi de chin din cauza căzăturii de scări și a stării de agonie în care a stat 8 ore, artista nu a mai rezistat, iar organismul ei a cedat. Cazul nu s-a finalizat nici acum și nu s-a aflat ce s-a întâmplat cu adevărat, dar sora cântăreței face dezvăluiri uluitoare.

Sora mezzosopranei: ”Au încercat să mă mintă”

Maria Macsim Nicoară s-a stins din viață în luna decembrie a anului trecut, după ce foarte mult timp a stat în comă și a suferit mai multe leziuni cerebrale. Soțul și soacra au anunțat salvarea abia după 8 ore în care femeia a stat în agonie și starea ei de sănătate s-a agravat și mai tare. Artista, în vârstă de 52 de ani, a fost operată de mai multe ori după ce a ajuns în comă de gradul 4 la spital și, după luni de chin, a cedat.

La 5 luni distanță de la decesul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, sora acesteia face o serie de acuzații grave în direcția familiei artistei. Elena Heres crede că moarte surorii sale ascunde ceva grav și nu poate fi vorba doar despre un accident casnic, așa cum au susținut mereu soțul și soacra artistei.

Sora artistei este foarte contrariată de faptul că cei doi au ignorat că mezzosoprana se simțea extrem de rău și au ales să cheme ajutoare după abia opt ore. Atunci când a aflat că sora ei este la spital, a sunat familia acesteia, iar, spre surprinderea ei, soacra era foarte liniștită și a mințit-o că se află acolo doar pentru câteva investigații, nimic mai mult.

Ultima persoană care ar fi vorbi cu mezzosoprana a declarat că aceasta era foarte agitată și dădea semne că urmează să se întâmple ceva.

”Mi s-a spus că a căzut pe scări și că e internată. Mi-am dat seama că ei au încercat să mă mintă de la început. Au minimalizat starea în care au adus-o pe sora mea.

Am discutat și cu ultima persoană cu care a discutat ea în seara respectivă și a spus că ea era încordată, agitată și și-a dat seama că e ceva”, a spus sora Mariei Macsim Nicoară.

Soțul sopranei ar fi avut o amantă

Sora mezzosopranei a dezvăluit că fostul ei cumnat ar fi avut o amantă atunci când sora ei era încă în viață. Se pare că artista s-ar fi plâns de mai multe ori la sora ei că soțul nu o mai respectă și se comportă urât cu ea din cauza femeii care s-a băgat în căsnicia lor.

”De la început am avut semne de întrebare legate de modul în care s-a desfășurat, s-a petrecut accidentul. Ea îmi povestea plângând la telefon că are probleme cu soțul, că îi vorbește urât și că el are o relație”, a adăugat Elena.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top