Connect with us
Vești noi despe mezzosoprana Maria Macsim Nicoară. Cine o îngrijește pe artistă

Vedete

Vești noi despe mezzosoprana Maria Macsim Nicoară. Cine o îngrijește pe artistă

Maria Macsim Nicoară a suferit un accident grav în urmă cu o jumătate de an. Marea mezzosoprană a intrat în comă după ce a suferit un accident grav, căzând pe scări. Starea ei de sănătate s-a agravat din cauza faptului că a intrat în atenția medicilor abia după 8 ore de chin, deoarece atunci a chemat soțul ei ambulanța. În prezent, artista a ieșit din comă, însă nu dă semne că s-ar vindeca în mod complet. Cea care are grijă de ea este sora ei, care a intentat și o cerere de ordin de protecția împotriva soțului Mariei.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, singura care poate desluși cazul

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară se află acum în custodia uneia dintre surorile ei. Aceasta  le-a cerut magistraților din cadrul Judecătoriei Iași să o lase pe aceasta în grija ei. Solicitarea a fost admisă de  către magistrați, iar artista este îngrijită acum de sora și mama ei.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată, însă este executorie. Sora ei este răspunzătoare de îngrijirea artistei, îi încasează veniturile de natură salarială, îi administrează bunurile și a primit dreptul de a o reprezenta și de a-i apăra interese în anumite situații.

„Instanța dispune numirea petentei E.H. în calitate de curator al intimatei Maria Macsim Nicoară, pentru încasarea veniturilor de natură salarială, pentru administrarea bunurilor, precum și pentru apărarea intereselor acesteia în condiții corespunzătoare, în limitele mandatului general, care are ca obiect încheierea actelor juridice de administrare și de conservare’, au precizat judecătorii ieșeni.

Mai mult, sora și mama mezzosopranei Maria Macsim Nicoară au cerut autorităților un ordin de protecție împotriva soțului acesteia, Codrin Nicoară, dându-l pe acesta în judecată în data de 12 octombrie. Rudele au cerut ca acesta să păstreze 100m față de locuința în care stă acum Maria, față de Spitalul Clinic de Urgență „Prof. dr. Nicolae Oblu” din Iași și față de centrul medical în care mezzosoprana va merge pentru recuperare, precum și interzicerea oricărui contact. Cererea lor a fost respinsă de judecători, însă decizia nu este definitivă.

Cu se simte acum Maria Macsim Nicoară

Mama și sora artistei au declarat că aceasta se află acum la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. dr. Nicolae Oblu”, unde a suferit o intervenție chirurgicală craniană și urmează să fie externată pentru a merge la recuperare. Soțul ei ar fi cerut ca el să o preia și chiar ar fi depus o cerere în acest sens.

Nu se poate face lumină în cazul artistei până când ea va fi capabilă să facă dezvăluiri. Deși s-a demonstrat că soțul ei obișnuia să fie agresiv față de ea, nu se știe dacă el a fost cel care a împins-o pe scări în noaptea accidentului sau cauza a fost alta. Codrin susținea că soția lui consumase alcool în acea seară și acesta a fost motivul pentru care s-a dezechilibrat și a căzut pe scări.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top