Connect with us
Noi informații despre Ion Dichiseanu. Actorul dă semne de recuperare

Vedete

Noi informații despre Ion Dichiseanu. Actorul dă semne de recuperare

Ion Dichiseanu este unul dintre cei mai cunoscuți actori din țara noastră. Încă din luna decembrie, starea de sănătate a acestuia a devenit foarte gravă și încă de atunci este în spital. Fiica sa este cea care vorbește mereu desrpre cum se mai simte și la fel a făcut și acum. Se pare că actorul în vârstă de 87 de ani nu este tocmai într-o stare bună, dar dă semne că este tot mai aproape de vindecare/

Ion Dichiseanu, de luni bune la ATI

Ion Dichiseanu este la spital încă din luna decembrie. Deși în ianuarie a fost externat, starea lui de sănătate s-a agravat din nou, motiv pentru care a ajuns din nou la spital. În prezent, el se află tot la ATI, însă este mult mai bine decât era la început, când starea lui era una critică. Ion Dichiseanu este un luptător, deși are o vârstă înaintată.

Fiica actorului a explicat că actorul nu a avut o afecțiune anume, însă problema a fost că saturația plămânilor a fost foarte scăzută. Totul ar fi pornit de la un diagnostic greșit pe care l-au pus medicii de la o anumită clinică. Mai apoi, el a contractat și o bacterie, care i-a provocat o pneumonie severă bilaterală.

„Este mult mai bine față de cum a ajuns la spital. Noi ne rugăm să ajungă cât mai repde acasă, pentru că stă de ceva vreme acolo. Culmea e că nu a fost o suferință anume. El este fost fumător, s-a lăsat de fumat de trei ani. A avut o saturație ușor scăzută la plămâni, nu ceva alarmant, dar așa se situa el. În noiembrie a avut simpotme care i-au dat de bănuit. A făcut o radiografie și un CT, dar i s-a pus un diagnostic greșit, l-au trimis la bronhoscopie. La 11 zile după bronhoscopie s-a prăbușit. Am aflat că fost infectat cu o bacterie, care i-a provocat o pneumonie severă bilaterală. Mulți nu ar fi trecut peste, dar Dumnezeu este lângă el și acum. El este un luptător și un om foarte puternic”, a declarat fiica actorului la emsiunea Exclusiv Vip de la Prima TV.

Ion Dichiseanu nu a avut covid-19

La început, se zvonea că actorul ar avea coronavirus. Cu toate acestea, fiica lui neagă cu vehemență că marele actor ar fi fost infestat cu virusul Covid. Deși infecția nu a fost una simplă, nu se pune problema de covid, pentru că actorul ar fi fost foarte atent mereu, s-ar fi protejat și evita aglomerația mai mereu.

Toată familia lui Dichiseanu s-a vaccinat și la fel și-ar fi dorit și actorul să facă, însă lucrurile s-au schimbat pentru el. Situația lui este din ce în ce mai bună, iar avantajul lui a fost că nu lua medicamente și organismul lui a răspuns repede.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top