Connect with us
Noul iubit al Madalinei Ghenea este un roman

Vedete

Noul iubit al Madalinei Ghenea este un roman? I FOTO

Se pare ca da. Cel putin asa sustin jurnalistii de la libertatea.ro, care au intrat in posesia unor informatii pretioase despre turnura recenta din viata fotomodelului Madalina Ghenea. Se pare ca frumoasa olteanca s-a saturat de relatii cu strainii si a ajuns la concluzia ca tot mai bine este cu romanii ei.

Astfel, Madalina s-ar fi cuplat cu Matei Stratan, fiul unui cunoscut milionar din Romania.
Povestea lor de iubire a inceput cu ajutorul prietenilor comuni.

Matei Stratan

Anturajul le-a dat o mana de ajutor celor doi si le-a programat prima intalnire in Bucuresti. A fost suficient pentru ca tanarul de 32 de ani si seducatoarea de 27 de ani sa simta ca au multe in comun. Se intampla in urma cu trei saptamani, iar de atunci cei doi sunt nedespartiti, semn ca flacara pasiunii este de abia la inceput.

Si pentru a sta cat mai departe de ochii curiosilor, dar si pentru a-si intari relatia in liniste si armonie, proaspatul cuplu din lumea mondena romaneasca a decis sa plece intr-o vacanta in Italia. Aici, cei doi vor imbina utilul cu placutul, intrucat Madalina trebuie sa se ocupe de niste detalii profesionale ce nu mai pot fi amanate.

Nu este prima vacanta petrecuta impreuna de cei doi din momentul in care s-au cunoscut. Fericitii amorezi au fost si in Grecia.

Citeste si: Madalina Ghenea a facut senzatie la Cannes cu o rochie prin care s-a vazut tot! FOTO

Madalina Ghenea, declaratie socanta despre Ceausescu: „A condus un regim comunist, dar..”

Matei Stratan este poreclit „Mr. Cash” pe plaiurile dambovitene si a intrat in atentia presei mondene dupa relatiile avute cu Laura Cosoi si Madalina Dorobantu. De cand l-a cunoscut, Madalina a stat in Romania mai mult ca de obicei, iar refugiul celor doi s-a consumat pe un iaht care ii apartine tatalui cuceritorului de 32 de ani.

Matei Stratan a avut o relatie foarte serioasa cu Laura Cosoi, alaturi de care a fost cativa ani, cei doi fiind la un pas sa se casatoreasca la un moment dat. Familia lui a pus accent pe educatie, astfel ca Matei a facut scoala la Londa, capitala Angliei. Totusi, pamantul romanesc l-a atras inapoi alaturi de tatal sau, despre care se crede ca are o avere de peste 200 de milioane de euro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top