Connect with us
Nu se mai ascund! Alin Oprea și-a dus iubita la mare. De soție încă nu a divorțat!

Vedete

Nu se mai ascund! Alin Oprea și-a dus iubita la mare. De soție încă nu a divorțat!

Alin Oprea de la Talisman iubește din nou și pare că nu îl interesează gura lumii.  Și-a dus iubita la mare. După ce s-a vehiculat că are probleme în relația cu soția sa și că îi paște divorțul, acum a fost surprins cu o altă femeie. Zvonurile legate de problemele din familia sa au apărut în luna iunie, iar acum situația începe să devină clară. Alin Oprea are o relație în afara căsătoriei.

Nu se mai ascund! Alin Oprea și-a dus iubita la mare. De soție încă nu a divorțat!

Alin Oprea este căsătorit de 23 de ani cu Larisa Oprea și au împreună doi copii – o fată și un băiat. În luna iunie au apărut zvonurile cu privire la problemele dintre cei doi, însă niciunul nu a confirmat sau infirmat. Acum el a fost surprins cu iubita la mare.

Conform Click.ro, neînțelegerile au apărut când Larisa a plecat în Anglia împreună cu fiica ei care pe atunci avea 14 ani și mergea la studii.

După pandemie, Larisa urma să se întoarcă în România, iar Alin părea că o așteaptă. Mai mult, el a făcut toate demersurile necesare ca familia să vină acasă. Totuși, când a ajuns acasă, Larisa l-a găsit schimbat pe soțul ei, care avea un comportament total diferit. A bănuit că are pe cineva, și se pare că nu este departe de adevăr.

Acum a apărut și dovada – o poză în care Alin Oprea apare pe litoral, însoțit de o altă femeie. Poza este realizată pe data de 3 iulie, la Hotel Phoenicia Luxury Resort, unde Alin cântă în timpul săptămânii. Deși sunt împreună, cei doi nu se țin de mână și nu fac gesturi de îndrăgostiți. Contactat pe marginea acestui subiect, fostul solist al Trupei Talisman le-a spus reporterilor de la Click! să aibă răbdare, că va clarifica toate aspectele când vom ieși din Postul Sfintei Maria.

Alin Oprea si iubita. sursa foto: click.ro

Alin Oprea si iubita. sursa foto: click.ro

Rămâne de văzut dacă el va confirma relația cu această femeie, sau rămâne valabil proverbul conform căruia niciodată nu ies foc fără fum.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top