Connect with us
Tatăl lui Tavi Colen, solistul trupei Talisman, a murit. Cântărețul a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

Vedete

Tatăl lui Tavi Colen a murit. Mesaj cutremurător al cântărețului

Tatăl lui Tavi Colen a murit. Solistul trupei Talisman a anunțat pe contul personal de Facebook vestea decesului părintelui său.

„Astazi, dupa o lunga suferinta, tatal meu a urcat la Ceruri! Sa te odihnesti in pace, tata!”, a scris Tavi astazi dimineata pe reteaua de socializare.

Citește și: A murit o legenda a filmului!

„L-am iubit enorm, l-am stimat, dar, acum, înainte de Crăciun, Dumnezeu a vrut să-l ia la el. Sper să se odihnească în pace”, a declarat ulterior artisul, pentru wowbiz.ro.

Cine este Tavi Colen

Tavi Colen a devenit cunoscut de către români în anul 1996, când s-a înființat trupa Talisman. Alături de Alin Oprea, acesta scotea hituri după hituri în perioadă anilor ’90-2000.

Cei doi artiști s-au cunoscut în „Complexul Studențesc Regie”. Înainte să înființeze trupa Talisman, cei doi au mai cântat în formația Sin (1992-1994). În 1997, Tavi Colen și Alin Oprea au primit Premiul de popularitate la „Festivalul Cântecului de Dragoste”.

În același an, au lansat maxi-single-ul „Atat de singur”. Melodia „Atat de singur” se difuzează și astăzi la radio-uri și este una din puținele șlagăre românești postdecembriste care nu s-a demodat.

După ani de glorie, Tavi și Alin au decis să se despartă. Vestea a căzut ca un șoc pentru fanii trupei Talisman, în anul 2006. Talisman urma a fi promovată sub variantă Alin Oprea + 5 instrumentiști. În prezent, fiecare are o carieră solo. Din trupa Talisman au mai făcut parte și Fernando Draganici, Alberto Bolocan și Dani Vlad.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top