Connect with us
Cornel Ilie de la Vunk divorțează după cinci ani. Despărțire neașteptată

Vedete

Cornel Ilie de la Vunk divorțează după cinci ani. Despărțire neașteptată

În ultima vreme au avut loc numeroase despărțiri și divorțuri neașteptate. Fie că era vorba de căsnicii de scurtă durată sau chiar de zeci de ani, multe persoane celebre au trecut printr-o separare de curând. Se pare că nici pentru Cornel Ilie de la Vunk, lucrurile nu funcționează atât de bine în plan sentimental. Astfel, celebrul cântăreț a anunțat în urmă cu puțin timp că divorțează de femeia care i-a dăruit doi copii, fără a oferi prea multe detalii, ci multe cuvinte frumoase.

Cornel Ilie de la Vunk divorțează după cinci ani. Despărțire neașteptată

Cornel Ilie de la trupa Vunk și Eliza Suditu sunt căsătoriți de cinci ani și au împreună doi copii, cel mai mic venind pe lume chiar în urmă cu un an. Cei doi au fost mereu feriți de ochii lumii și nu au apărut prin presă cu scandaluri și neînțelegeri, fiind mereu rezervați în ceea ce privește viața amoroasă. Cu toate acestea, au decis să își spună adio și s-a ajuns la divorț.

Anunțul că mariajul lor a luat sfârșit a fost făcut chiar de Cornel Ilie, prin intermediul unei postări pe contul său oficial de Facebook. Astfel, acesta a ales să transmită tuturor noua schimbare din viața lor, într-un mod inedit. Cei doi apar într-o fotografie făcută chiar azi, așa cum precizează cântărețul, strângându-și mâna.

Cornel Ilie a declarat că „din “Poveste” a rămas o veste”, sintagmă ceea ce sugerează că drumul lor împreună s-a sfârșit. El a mărturisit că au învățat multe împreună și că au devenit mai puternici în această formulă, drept pentru care vor rămâne prieteni și vor avea o relație bună pentru copiii lor, în creșterea cărora se vor implica amândoi. Artistul a precizat că este singura dată când va vorbi despre acest subiect personal și le-a mulțumit fanilor săi că îi respectă decizia de a-și trăi în continuare viața departe de ochii lumii.

„Eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere.”, a scris Cornel Ilie pe o rețea de socializare.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top