O altă vedetă a fost agresată de iubitul ei. Mărturii șocante

02.10.2020
O altă vedetă a fost agresată de iubitul ei. Mărturii șocante

În ultima perioadă, tot mai multe vedete au fost implicate în scandaluri cu bărbații de lângă ele. Una dintre cele mai cunoscute pentru astfel de ieșiri este Brigitte Pastramă, care deja a fost agresată de două ori de Florin Pastramă, iar imaginile au ajuns în spațiul public. De curând, și despre Bianca Drăgușanu se spune că ar fi avut aceeași soartă alături de Alex Bodi, după imaginile cu ea desfigurată, care nu au fost confirmate încă. Iar numărătoarea nu se oprește aici, pentru că și Ioana Filimon a vorboit despre episoadele de agresivitate trăite cu iubitul ei.

Ioana Filimon, agresată și înșelată

Ioana Filimon, fosta concurentă de la Ferma și Miss România, a vorbit despre momentele de groază la care a fost supusă de iubitul său. Ea s-a întors în țară anul trecut, după ce a reușit să scape din ghearele fostului logodnic turc, despre care a spus că a agresat-o, având nevoie chiar de îngrijiri medicale. La acel moment, se pare că acesta nu o mai lăsa să se întoarcă în România, motiv pentru care a fost nevoie de intervenția polițiștilor.

Întoarsă aici, a fost urmărită continuu de turc, care voia să îi distrugă viața. Astfel, el încerca să o lase fără niciun ban și contacta toți colaboratorii acesteia, amenințându-i că le va închide conturile de pe rețelele de socializare dacă nu încheie orice legătură cu ea. În plus, și familia ei a fost amenințată, primind un colet cu o inimă de vacă, despre care a spus că data viitoare va fi înlocuită chiar cu inima Ioanei.

Deși de atunci nu s-a mai vorbit despre acest scandal, Ioana Filimon a făcut de curând o serie de afirmații care lasă impresia că fac referire la aceeași persoană. Aceasta a explicat că ea nu ar mai accepta agresivitatea și că nicio femeie nu merită un asemenea tratament, pentru că doi oameni aflați într-o relație trebuie să discute despre problemele lor și să le rezolve într-un mod pașnic. Ea a mărturisit că a fost agresată, înșelată și așezată la masă cu amanta iubitului. Deși l-a iertat pe bărbat, niciodată nu va uita ce i-a făcut.

„Nu accept ca un bărbat să agreseze o femeie, dar și eu am avut parte de asta. Eu nu am reacționat că nu am conștientizat că mi se întâmplă mie. El nu a avut niciodată un motiv întemeiat. O femeie nu merită să fie bătută sau agresată verbal. Trebuie să discutăm frumos și să înțelegem ce vom face. L-am iertat, dar nu va mai continua o relație, pt că tot timpul o să-ți amintești! Pe lângă că mă înșela, m-a pus și cu acea femeie la masa. Eu nu știam.”, a afirmat bruneta.