Connect with us
O cunoscută actriță a fost confirmată cu coronavirus: „A venit rezultatul și este pozitiv. ”

Vedete

O cunoscută actriță a fost confirmată cu coronavirus: „A venit rezultatul și este pozitiv. ”

În ultima vreme, tot mai multe persoane cunoscute au recunoscut că au coronavirus și au vorbit public despre experiența lor cu această boală, pentru a trage un semnal de alarmă asupra gravității ei. De curând, o actriță cunoscută a dezvăluit și ea că este purtătoare a virusului. Este vorba despre Diana Sar, actrița din serialul Vlad de la ProTV.

Diana Sar are coronavirus

Diana Sar a fost confirmată cu coronavirus. Despre simptome și evoluția bolii a vorbit atât la emisiunea Vorbește Lumea, cât și în mediul online, pe contul său oficial de Instagram.În acest moment, ea se simte bine și, din fericire, a dezvoltat o formă ușoară a bolii, fără febră sau alte complicații, precum scăderea nivelului de oxigen.

Inițial, ea a crezut că este vorba doar de o răceală. Ea era foarte obosită, chiar dacă se odhinise suficient noaptea trecută. Deși temperatura din casă era una ridicată și purta haine groase, îi era foarte frig și simțea că ceva nu este în regulă cu ea, motiv pentru care a decis să se izoleze, chiar dacă nu se gândea că ar putea avea coronavirus.

Zilele următoare, după ce gâtul a usturat-o puțin, simțea că răceala începe să-i treacă și chiar se simțea mai bine. Spre surprinderea ei, semnele că avea covid au apărut. În a cincea zi, și-a pierdut complet mirosul și gustul. Astfel, a decis să se testeze pentru covid-19 și a solicitat o testare la domiciliu. Rezultatul a venit în 48 de ore și a fost pozitiv.

„În ziua trei-patru am început să mă simt mai bine. Mi-a revenit energia. Am făcut sport acasă și credeam că se vindecă răceala. Eram 80% sigură că este o răceală. Dar, în a cincea zi, mi-am pierdut complet gustul și mirosul. (…) Am sunat la 112, am spus ce simptome am, a venit o salvare foarte repede acasă, m-au testat și în 48 de ore a venit rezultatul. Nu am avut febră deloc. Nivelul meu de oxigen este la 99%. Nu mă doare capul și nici nu m-a durut.”, a mai spus Diana.

Actrița este foarte pozitivă și tratează lucrurile cu seriozitate, fiind în perioada de recuperare, însă încearcă să fie detașată și să nu se îngrijoreze. Mai mult, ea chiar a făcut parodii pe seama acestui subiect, pe care le-a postat în mediul online, spre amuzamentul celor care o urmăresc.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diana Sar (@dianasar)

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top