Connect with us
O cunoscută artistă își dorește un copil, dar nu-l poate avea. Mama ei a dat-o de gol

Vedete

O cunoscută artistă își dorește un copil, dar nu-l poate avea. Mama ei a dat-o de gol

Multe femei se confruntă cu infertilitatea. Deși își doresc cu adevărat un copil, anumite probleme de sănătate nu le permit acest lucru. Cu această situație pare să se confrunte și o cântăreață din România. A fost întrebată de nenumărate ori de ce nu are încă un copil. Este vorba despre Delia Matache. Vedeta a fost surprinsă în urmă cu o lună la o clinică de fertilizare, ceea ce a ridicat numeroase semne de întrebare fanilor. Despre aceste aspecte a vorbit chiar mama ei, care a oferit câteva detalii importante.

O cunoscută artistă își dorește un copil, dar nu-l poate avea. Mama ei a dat-o de gol

Delia a vorbit de multe ori despre acest subiect. A declarat că încă nu este pregătită să fac un astfel de pas și s-a declarat nemulțumită de aceste insistențe. În plus, a susținut că alte persoane ar putea fi rănite de această întrebare, însă a asigurat că nu este cazul aici de ea. Cu toate acestea, mama cântăreței a declarat că fiica ei își dorește cu adevărat un copil. De altfel, este foarte matură și crede că ar fi pregătită în orice moment să-și asume asemenea responsabilități.

„Îşi doreşte săraca. Se va întâmpla şi la ea, când va vrea Dumnezeu. Nu ştiu care e miracolul. Este alt om. Dacă stai de vorbă cu ea, e total schimbată. S-a maturizat. Este ceas. Este foarte grijulie, gen: „Ai luat aia? Ai cumpărat şi tu de sărbători? Tu ai fost cu tata acolo?” O simt pregătită şi pentru un copil. E acolo, chiar dacă ea dădea impresia că uita să mai vină acasă.”, a spus Gina Matache.

De asemenea, a confirmat subtil faptul că Delia ar avea probleme de infertilitate și a apelat la ajutorul medicului pentru a-și îndeplini visul de a deveni mamă. În plus, aceasta a precizat că Delia este într-adevăr deranjată de insistențele celor din jur.

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi?! Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil.”, a spus mama Deliei.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top