Connect with us
O vedetă are mari probleme de sănătate! Ar putea ajunge pe masa de operație

Vedete

O vedetă are mari probleme de sănătate! Ar putea ajunge pe masa de operație

Geanina Ilieș este moderatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche”, care a preluat această funcție după ce Anamaria Prodan a părăsit show-ul. Se bucură de un mare succes în plan profesional, iar în plan familial, lucrurile merg de minune, mai ales pentru că are un fiu de 14 ani, care îi seamănă foarte mult și cu care se mândrește. În plus, chiar se gândește să devină din nou mamă. În ceea ce privește starea de sănătatea, lucrurile nu stau la fel de bine. Vedeta a primit un diagnostic grav din partea medicilor și riscă să ajungă pe masa de operație dacă nu respectă recomandările acestora.

Geanina Ilieș ar putea ajunge pe masa de operație

Geanina Ilieș, prezentatoarea emisiunii „Gospodar fără pereche” de la Pro TV, se confruntă cu mari probleme de sănătate. Aceste complicații au apărut în urmă cu mai mult timp, însă vedeta a refuzat să poarte ochelari de vedere, deși medicii i-au recomandat. Astfel, simțind că situația se agravează, a decis să meargă acum la un control oftalmologic, pentru a vedea ce e de făcut.

În urma verificărilor, ea a fost diagnosticată cu cataractă, o boală care apare, de cele mai multe ori, la persoanele cu vârste înaintate. Specialista care a controlat-o pe Geanina Ilieș a declarat că maladia este acum într-o fază incipientă și poate fi vindecată, însă lucrurile se pot agrava dacă nu este tratată așa cum trebuie și poate deveni un caz de operație. Geanina a mărturisit că se simte norocoasă, scăpând atât de ușor și regretă că nu a făcut nimic la momentul potrivit. Acum, ea trebuie să fie foarte atentă, până la următorul control oftalmologic.

„Este formă clinică de cataractă congenitală. E o formă incipientă, se poate corecta cu ochelari. De obicei, are o importanță ereditatea. Se află în stare incipientă, dar dacă nu e tratată corespunzător, poate să se ajungă la operație.”, a declarat specialista care a consultat-o pe prezentatoarea de la Pro TV.

Anamaria Prodan a fost moderatoarea show-ului „Gospodar fără pereche” de la Pro TV, dar a fost implicată în mai multe feluri de proiecte, de la editări de știri, montaje, știri sportive, matinale  Ferma vedetelor. Ea a mărturisit că televiziunea este marea ei pasiune, că iubește ceea ce face și o face cu drag și că niciodată nu ar renunța la acest domeniu.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top