Connect with us
Tily Niculae a ajuns cu bebelușul la spital. Ce probleme are acestaTily Niculae a ajuns cu bebelușul la spital. Ce probleme are acesta

Vedete

Tily Niculae a ajuns cu bebelușul la spital. Ce probleme are acesta

Celebra artistă din La bloc, Tily Niculae, a devenit mămică pentru a două oară anul acesta, în martie, în plină criză sanitară și stare de urgență. Aceasta a mărturisit că a fost una dintre cele mai dificile experiențe și că a avut foarte mari emoții cu privire la situația în care s-a aflat, mai ales că au existat și ceva complicații cu cel mic. Totuși, problemele au apărut și acum, fapt pentru care actrița a mers cu băiețelul ei la spital.

Tily Niculae a ajuns cu bebelușul la spital. Ce probleme are acesta

Tily Niculae, celebra actriță, a dat naștere, în urmă cu cinci luni, celui de-al doilea copil. Este vorba despre un băiețel, ce poartă numele de Radu Teodor. Aceasta a născut în plină pandemie, ceea ce a îngrijorat-o extrem de tare, mai ales în cele trei zile pe care le-a petrecut în maternitate după naștere.

Actrița a vorbit despre această experiență și a mărturisit că acasă s-a confruntat tare mult cu teama că ar fi putut contracta virusul. Ajunsă acasă, a făcut tot posibilul pentru a-l proteja pe micuț și pentru a se asigura că este în siguranță. Tily Niculae a fost foarte stresată în acea perioadă, drept pentru care a și slăbit considerabil, în jur de 12 kilograme într-un timp foarte scurt/

Astfel, această situație a condus către alta mult mai dificilă. Tily Niculae a observat că ceva nu este în regulă cu fiul ei și a decis să meargă la doctor, atunci când el avea patru luni. Aici, a aflat că starea de urgență și măsurile impuse de autorități au afectat dezvoltarea copilului ei, care a dormit prea mult, a stat mult timp în casă și mușchii lui nu s-au dezvoltat așa cum trebuie. El are nevoie de ședințe de kinetoterapie pentru a crește normal.

„Radu, pentru că s-a născut în starea de urgență, a dormit foarte mult. Acest copil nu a văzut lumina soarelui și lumina naturală și atunci mușchiuleții lui nu sunt antrenați. Și am aflat de treaba asta pe la 4 luni și mergem să facem mișcare. Am fost și cu școala online și uite așa au trecut zilele și copilul nu a făcut mușchiuleți, dar recuperăm acum.”, a explicat vedeta.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top