Tily Niculae a ajuns cu bebelușul la spital. Ce probleme are acesta

10.09.2020
Tily Niculae a ajuns cu bebelușul la spital. Ce probleme are acesta

Celebra artistă din La bloc, Tily Niculae, a devenit mămică pentru a două oară anul acesta, în martie, în plină criză sanitară și stare de urgență. Aceasta a mărturisit că a fost una dintre cele mai dificile experiențe și că a avut foarte mari emoții cu privire la situația în care s-a aflat, mai ales că au existat și ceva complicații cu cel mic. Totuși, problemele au apărut și acum, fapt pentru care actrița a mers cu băiețelul ei la spital.

Tily Niculae a ajuns cu bebelușul la spital. Ce probleme are acesta

Tily Niculae, celebra actriță, a dat naștere, în urmă cu cinci luni, celui de-al doilea copil. Este vorba despre un băiețel, ce poartă numele de Radu Teodor. Aceasta a născut în plină pandemie, ceea ce a îngrijorat-o extrem de tare, mai ales în cele trei zile pe care le-a petrecut în maternitate după naștere.

Actrița a vorbit despre această experiență și a mărturisit că acasă s-a confruntat tare mult cu teama că ar fi putut contracta virusul. Ajunsă acasă, a făcut tot posibilul pentru a-l proteja pe micuț și pentru a se asigura că este în siguranță. Tily Niculae a fost foarte stresată în acea perioadă, drept pentru care a și slăbit considerabil, în jur de 12 kilograme într-un timp foarte scurt/

Astfel, această situație a condus către alta mult mai dificilă. Tily Niculae a observat că ceva nu este în regulă cu fiul ei și a decis să meargă la doctor, atunci când el avea patru luni. Aici, a aflat că starea de urgență și măsurile impuse de autorități au afectat dezvoltarea copilului ei, care a dormit prea mult, a stat mult timp în casă și mușchii lui nu s-au dezvoltat așa cum trebuie. El are nevoie de ședințe de kinetoterapie pentru a crește normal.

„Radu, pentru că s-a născut în starea de urgență, a dormit foarte mult. Acest copil nu a văzut lumina soarelui și lumina naturală și atunci mușchiuleții lui nu sunt antrenați. Și am aflat de treaba asta pe la 4 luni și mergem să facem mișcare. Am fost și cu școala online și uite așa au trecut zilele și copilul nu a făcut mușchiuleți, dar recuperăm acum.”, a explicat vedeta.