Connect with us

Vedete

Oana Lis nu își conduce tatăl pe ultimul drum! De ce nu merge la înmormântare

Oana Lis trece prin clipe destul de grele după ce și-a pierdut tatăl. Deși nu au avut deloc o relație bună și nu au vorbit de ani întregi, soția lui Viorel Lis l-a iertat acum, când i-a sosit sfârșitul. Oana Lis nu va merge, însă, să-l conducă pe tatăl său pe ultimul drum și a vorbit despre ce a determinat-o să ia această decizie.

Oana Lis și-a iertat tatăl

Oana Lis este în doliu, după ce tatăl său a murit. Bărbatul se afla în Spania, unde locuia singur, după ce vânduse tot ce avea în țară și s-a mutat acolo. Deși i-a făcut viața un calvar și a traumatizat-o în copilărie, Oana a reușit să lase trecutul în urmă și să-l ierte.

Ea a mărturisit că a decis să treacă peste tot acum la sfârșit pentru a trece peste pierdere mai ușor și împăcată, dar niciodată nu va uita cele întâmplate.

„Azi am aflat ca a murit taică-meu, in Spania. Nu avem o istorie plăcută împreună, mai mult suferințe, sticle in cap lu’ mama, bătăi, vorbe grele și multe altele mai nașpa etc.

Nu aveam o relație in prezent dar e omul care mi-a dat viață și azi îl iert pentru tot ce mi-a gresit in viata asta. Ciudat cum am aflat de la prietenii de pe Fb, nu de la preotul care se ocupa de înmormântarea lui si de bunurile, asigurarea si bănutii rămași. Dumnezeu sa-l ierte!”, a scris Oana Lis pe contul de Facebook.

Oana a mărturisit că s-a gândit deseori cum o duce bărbatul în vremurile acestea grele, dar nu a putut să-l ajute pe nimic pentru că nu a ținut deloc legătura cu el, ci doar fratele ei. Se pare că un preot din Spania a avut grijă de el și de banii pe care i-a strâns și tot el se va ocupa de înmormântare.

Oana Lis este uimită că nu a aflat de deces de la preotul respectiv, ci de la oamenii care știau că este tatăl ei. Ea nu va merge la înmormântare, iar decizia ei nu a fost explicată. Totuși, este de înțeles că Oana nu poate trece peste traumele pe care i le-a provocat cel care i-a dat viață, ajungând chiar să-și dorească să se sinucidă din cauza suferinței lui.

„Nu avem o istorie plăcută împreună, mai mult suferințe, sticle în cap lu’ mama, bătăi, vorbe grele și multe altele mai nașpa etc. Nu aveam o relație în prezent, dar e omul care mi-a dat viață și azi îl iert pentru tot ce mi-a greșit în viața asta. Ciudat cum am aflat de la prietenii de pe Facebook, nu de la preotul care se ocupă de înmormântarea lui și de bunurile, asigurarea și bănuții rămași. Dumnezeu să-l ierte! Nu știu maică-mea dacă a apucat să-l ierte…când a murit avea 2 semne pe creier la RMN de la bătăi”, a fost mesajul postat ieri, de Oana Lis.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top