Connect with us
Oana Radu a fost cerută în căsătorie la 6 luni de la moartea iubitului

Vedete

Oana Radu a fost cerută în căsătorie la 6 luni de la moartea iubitului

Oana Radu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei antrenor, la numai jumptate de an de la moartea tragică a fostului ei partener de viață. Artista nu a stat pe gânduri și a spus un mare DA. Evident, criticile au început să curgă imediat după ce anunțul a fost făcut.

Oana Radu a fost cerută în căsătorie la 6 luni de la moartea iubitului

Oana Radu și antrenorul ei de fitness formează un cuplu din luna decembrie a anului trecut. La început cei doi au încercat să țină relația secretă, însă într-un final s-au expus și au recunoscut. De atunci Oana a fost criticată în mod constant pentru că a trecut prea repede peste moartea iubitului ei.

Un prieten comun a făcut-o cu ou și cu oțet pe rețelele de socializare pentru că ar fi falsă și nu ar fi suferit deloc după ce Alin a murit incendiat de un vecin cu probleme psihice. Oana Radu pare că dă apă la moară tuturor și confirmă aceste zvonuri. Mai întăi a făcut declarații ciudate despre iubitul ei mort: „Alin m-a făcut foarte fericită la început. Relaţia noastră a fost foarte frumoasă la început, s-a transformat apoi. N-a fost un om rău, n-a fost un tiran, dar au fost multe lucruri care pe mine m-au rănit” . Acum artista a declarat că a fost cerută în căsătorie și a acceptat.

Da, am fost cerută în căsătorie. Nu-mi vine să cred caă spun asta, cât sunt de fericită. Cătălin m-a cerut în căsătorie şi am zis da. Şi da sunt fericită. Şi ştiu că o să mai apară o mulţime de cârcotaşi, care o sa mă întrebe ‘dacă inelul nu era plin de diamante mai erai fericită?’. Răspunsul este da, mai eram fericită şi sunt foarte fericită alături de el. Am fost foarte fericită şi am simţit nevoia să ştie foarte multă lume că sunt fericită.

Nu ştiu dacă o consideraţi greşeală sau nu. Aş fi fost fericită şi dacă mă cerea în căsătorie cu inelul de la pufuleţi cu surprize.”, a spus Oana Radu pe Instagram.

Oana Radu

Oana Radu

Cântăreaţa a arătat tuturor inelul de logodnă care are o piatră urişă, albastră.

Citește și: Andreea Bălan le-a răspuns celor care o condamnă: ” Nu știți nimic…”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top